DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2046317-2,21%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

230 okunma

İSMİNİ VERMEYEN BİR SEÇMENDEN İSMİNİ VERMEDİĞİ BİR SİYASETÇİYE…

ABONE OL
30/06/2018 13:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yaşarken yalnız yaşayan ama öldüğü zaman caminin o kalabalığı çok az gördüğü insanlar vardır hayatımızda…

Bir işimizi halledemediğimizde ‘arayayım, o ne yapar ne eder çözer‘ diye aklımıza ilk gelen.

Bahsettiğim de tam Öyle bir adam.

Bu adam hiç bir çıkarı ve menfaati olmamasına rağmen dava ruhunu kendi ruhunun en derin köşelerine sindirmiş bir adam.

Neden mi ?

Bir önceki yerel seçimlerde, o günün belediye başkanının sevilen bir insan olması ve güçlü teşkilata sahip olmasına rağmen,  teşkilatçı ve sistemli çalışması ile mensubu olduğu partinin belediye başkanlığını almasında, seçimi kazanan Belediye Başkanı kadar emeği olan adam.

Neden mi ?

Referandum sürecince büyük çoğunluk nasılsa Reis halleder diye yatacak bir gölge, katılacağı yemek ziyafeti ararken, durmadan ve yılmadan çalışan, yazdığı onlarca köşe yazısı ve paylaşım ile her kesime; yeni sistemin ülkemizi nasıl şaha kaldıracağını dillendiren, yürütme ile yasamanın ayrılmasının ülkemiz idare sistemine getireceği avantajları anlatan adam.

Neden mi ?

Yerel teşkilatlarda görülen rahatsızlıkları ve yanlışları sahiplenmeden , bu hatalarla yüzleşerek, ‘tamam haklısınız ama bu yapılanların Reisin kurmak için çabaladığı sistemle alakası yok, Reis de yeni sistemle herkesin çalıştığı, kendini kabul ettirebildiği kadar oy almasını, ama nihayetinde herkesin yaptığının hesabını vermesini istiyor‘ diyen ve yerel yönetimlerden kaynaklı bir çok oy kaybını önleyen bir adam.

Neden mi ?

Beraber yola çıktığı, yolda yanında yürümesini sağladığı, yeri geldiğinde düşünmeden yerini verdiği; herkes tarafından ötelenmeye, uzaklaştırılmaya çalışılırken davasına hizmet etmek için durmadan, yılmadan, küsmeden çalışan, koşturan bir adam.

Neden mi ?

Seçim süresince, diğer yerel siyasetçiler gibi kendi grubundan olan insanlarla, kendi sahasında paslaşmayı bırakıp, maçı tüm sahaya yaymak için karşı köşelere koşmaya çabalayan, her düşüncede olan insanla bir araya gelip davasını anlatan bir adam.

Tam da Necip Fazıl’ın ‘Kim var’ diye seslenildiğinde sağına ve soluna bakınmadan ‘ben varım’ diyebilen cesur biri. Bu sıfatla tarif edilebilecek ender bir adam.

Bulunduğumuz ilçede yaşayan, yazdıklarımı okuyan herkesin kim olduğunu hemen tahmin edebileceği bir adam.

Sen her şeyin en iyisini hakediyorsun, partin görmese de iyi niyetini ve ne için çabaladığını biliyorumki Rabbim görüyor.

Dünyada almasan da Ahiret’te alacaksın karşılığını.

Rabbim yar ve yardımcın olsun.

Teşekkür ederiz… tüm fedakarlıkların ve çabaların için.

                                                                             Bir seçmen


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.