DOLAR 32,5804 0.09%
EURO 34,9240 0.2%
ALTIN 2.425,580,11
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2093946-3,11%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

370 okunma

İSTANBUL CADDESİ ESNAFI İSYAN NOKTASINDA

ABONE OL
14/12/2017 12:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Caddesi Esnafı Caddede Sürekli Park Eden Araçlar Yüzünden Giderek Dadaha Sıkıntılı Hale Gelen Ve İçinden Çıkılamaz Bir Hal Alan  Sorunun Çözümü İçin Yetkililerin Seslerine Kulak Vermelerini İstiyor.

Akçakoca’nın trafik ve ticaret yönünden en hareketli noktalarından biri olan İstanbul caddesi esnafı  cadde üzerinde 24 saat park eden araçlar yüzünden  büyük bir sıkıntı yaşadıklarını ve maddi kayıplara uğradıklarını  yetkililerin soruna çözüm bulmalarını istiyorlar.

Sorunun çözümü için

Bir çok kez sıkıntılarını bireysel olarak yetkili mercilere dile getirdiklerini ancak bir çözüm bulunamadığını belirten  ve tüm esnafın imzaladığı bir dilekçe ile yetkililere seslerini duyurmak istediklerine dikkat çeken Orçun Deniz, cadde üzerinde ticaret yapan esnaflar sıkıntısını anlattığı konuşmasında, “Günün hiçbir saatinde caddenin sağ tarafında   araçlarımızdan bir indirme yükleme yapacak bir boşluk bulamıyoruz.  Ağır yükümüz oluyor. Zorunlu olarak kaldırıma çıkıyoruz. Anında ceza yazılıyor.”

”Şurada gördüğümüz bir çok araç günlerce burada .Toz bağlayan var. Katlı otopark 150 metre ötede, barınakta  park aynı mesafe ille de kapı önünde mi park etmek gerek .Alışveriş için beş dakika duramayan müşterinin yaşadığı sıkıntı ise başka bir boyutu. Sıkıntımız  çok büyük.  Caddede sürekli parkın yasaklanması 15 dakikalık parklara izin verilmesini istiyoruz” dedi.

Aynı caddede elektronik işletmesi olan Atilla Çakır ise sabahın erken saatinde  aracını park eden esnaf kardeşlerimizde dükkan önünde park ediyor. Biz esnaf olarak da bu konuda duyarsısız. Esnaf esnafı düşünmüyor. İki saattir   toptancı arabam  bekliyor bir boşluk olsun da yük boşaltalım. Bu caddede  ticaretin yoğun yaşandığı saatlerde parkın yasaklanması kısa süreli indir – bindire izin verilmesini istiyoruz.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.