DOLAR 32,4706 -0.06%
EURO 34,7049 -0.79%
ALTIN 2.436,340,02
BIST 9.908,631,97%
BITCOIN 20749790,70%
Düzce
17°

KAPALI

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

288 okunma

İSTİFA ETMİŞTİ…YENİDEN İL BAŞKANI OLDU

ABONE OL
19/01/2018 09:28
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından bugün yeniden İl Başkanlığına atanan Nurettin Doğanay mazbatasını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın elinden aldı.

31 Aralık Pazar Günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirilecek AK Parti Bolu 6 Olağan İl Kongresi’nin iptal edilmesinin ardından görevinden istifa eden mevcut İl Başkanı Nurettin Doğanay’ın istifasının ardından koltuk boş kalmıştı.

Yeni Başkanının belirlenmesi için gerçekleştirilen temayül yoklamasının ardından koltuğa talip olan 5 aday bugün Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın karşısına çıktı.

Cumhurbaşkanı tarafından tekrar il başkanlığı görevine getirilen Nurettin Doğanay AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın elinden mazbatasını alarak Bolu’ya dönüşe geçti.

Doğanay’ın yarın bir basın açıklaması yapması bekleniyor.

“Allah utandırmasın”

Doğanay’ın yeniden göreve gelmesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutlayan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin şu ifadeleri kullandı:

“Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Genel Başkan Yardımcımız, Teşkilat Başkanımız Sayın Mustafa Ataş ile yapılan istişareler sonucunda; AK Parti Bolu İl Başkanlığına yeniden atanan Değerli Kardeşim Nurettin Doğanay’a başarılar diliyorum. Allah utandırmasın.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.