DOLAR 32,3311 0.24%
EURO 35,0923 -0.12%
ALTIN 2.297,090,87
BIST 8.989,182,07%
BITCOIN 22916341,28%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

317 okunma

İYİ PARTİ GENEL BAŞKAN YARDIMCISI AKÇAKOCA’DA

ABONE OL
21/07/2019 21:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yavuz Temizel, Grup Başkanvekili Yavuz Ağıralioğlu ile Sakarya milletvekili Ümit Dikbayır, beraberlerinde İYİ Parti’nin çeşitli organ temsilcileriyle, afetin hasar verdiği ve can kaybına yol açtığı bölgeyi ziyaret ettiler.

Bu ziyaret sırasında İYİ Parti’nin genel merkez yöneticilerine İYİ Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı, İYİ Parti Düzce İl Başkanı Yunus Özay Er, İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum ile il ve ilçe yöneticileri eşlik etti.

İYİ Parti heyeti, afetzedeler için düzenledikleri bağış kampanyaları neticesinde toplanan çeşitli malzemeleri, afet bölgesindeki ihtiyaçlı alilere dağıttılar.

Afet bölgesinde incelemede bulunan İYİ Partililer, daha sonra Akçakoca İlçe Başkanlığına gelerek burada basın mensuplarına bir açıklama yaptılar.

Açıklamayı İYİ Parti Genel Başkan yardımcısı Yavuz Temizel yaptı. 

Temizel, yaptığı açıklamada, “Bu bir doğal afet, bunu engelleyebilecek teknolojiye sahip değiliz. Rabbim böyle bir afeti bizlere bir daha yaşatmasın” dedi.

 “Bu tür doğal afetlerin öncesi ve sonrası var” diyen Temizel, “öncesi ile ilgili çıkartılması gerekilen bazı dersler var ama asıl önemli olan devletin bu saatten sonra yapması gerekenlerdir” ifadesini kullandı.

Temizel konuşmasının sonunda şunları söyledi:

“Acilen o bölgemiz afet bölgesi ilan edilmelidir. Buradan ayrıldığımızda genel başkanımızla istişare yaparak mecliste acil oturum yapılmasını sağlayıp, buranın afet bölgesi olması için çalışmalar yapacağız. İnşallah iktidar kanadı da bu meseleye sadece ekonomik boyutu ile değil, sosyo-kültürel boyutu ile bakar ve ivedilikle bu mesele çözülür.” 

Basın mensuplarının Meclis’in tatilde olması nedeniyle bu kanunun çıkma olasılığını sorması üzerine ise Temizel, “Meclis tatilde olabilir. Gruplar çalışıyor. Tüm siyasi partilerin grupları birlikte hareket ederse bu mesele kısa sürede halledilir” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.