DOLAR 32,5071 0.17%
EURO 34,8267 0.27%
ALTIN 2.489,271,11
BIST 9.547,070,17%
BITCOIN 2007158-1,97%
Düzce
24°

AZ BULUTLU

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

330 okunma

İYİ PARTİ GRUP BAŞKAN VEKİLİ AKÇAKOCA’DA

ABONE OL
19/03/2019 12:57
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Grup Başkanvekili İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, İYİ Parti İl Genel Meclisi üyelerinin tanıtım toplantısına katılmak üzere geldiği Akçakoca’da yerel ve ulusal basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Saat 17.00’de Akçakoca’ya gelen Ağıralioğlu ilk olarak CHP’nin seçim bürosuna bir ziyaret gerçekleştirdi.

Burada CHP -İYİ Parti ittifakının ortak adayı Fikret Albayrak’ın yanı sıra, CHP İlçe Başkanı Ömer Başar ve partililer tarafından karşılanan Ağıralioğlu yaptığı konuşmada mevcut iktidara eleştiriler yöneltti.

İYİ Parti İl Başkanı Yunus Özay Er ve İl yöneticileri ile birlikte CHP seçim bürosunda bir süre sohbet eden Ağıralioğlu daha sonra beraberindekiler ile birlikte İYİ Parti İlçe bürosuna geçerek basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Konuşmasının ana seyrini Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kullandığı üsluba ve Genel başkanları Meral Akşener’e yönelik suçlamaları oluştururken, kullanılan dilin bir yönetememe krizinin alameti olduğuna vurgu yaptı. 

Ağıralioğlu bir başka soruya verdiği cevapta 1 Nisan sonrasında ülkenin ekonomik sorunlarının daha da büyüyeceğini söyledi.

Erdoğan’ın itibar meselesi yaptığı için İMF’den düşük kredili borçlanmak yerine uluslararası kredi kuruluşlarından iki misli faiz yükü altına girerek borçlanma yolunu seçtiğini ifade eden Ağıralioğlu, damat Berat Albayrak’ın ekonominin başına getirilmiş olmasının ise uluslararası kamuoyu tarafından iyi algılanmadığını sözlerine ekledi.

   . 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.