DOLAR 32,5427 0.25%
EURO 34,8111 0.16%
ALTIN 2.493,941,30
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20643545,57%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

267 okunma

İYİ PARTİ İLÇE BAŞKANI İLK ZİYARETİNİ PANDUL’A YAPTI

ABONE OL
25/12/2017 11:09
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti İlçe Başkanı Avukat Behçet Alkan Lokum, bir yandan partisinin ilçe yönetiminde yer alacak isimleri netleştirmeye çalışırken, bir yandan da siyaset ve cemiyet hayatından isimleri ziyaret ediyor.

İYİ Parti ilçe başkanlığına getirilmesinin hemen ardından dikkatlerin üzerine çekildiği genç başkan Lokum, ilk olarak arkadaşlarıyla birlikte bir öğretmen sendikasının düzenlediği geceye katılmıştı.

Gün içinde çalışma ofisine girip çıkan çok sayıda isimle yeni döneme ilişkin istişarelerde bulunan, diğer yandan ilçe yönetim listesine son halini vermeye çalışan Lokum, diğer zamanlarda ise ilçenin iş, siyaset ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri ile kanaat önderleriyle bir araya geliyor. 

Bu minvalde ilk ziyaretini geçtiğimiz günlerde işadamı Abdülkadir Pandul’a yapan B. Alkan Lokum, iş ve spor camiasının etkili ismi olan Pandul’la uzunca bir süre sohbet etti.

Ağırlıklı olarak siyaset üzerine yapılan istişarede, İYİ partinin projeleri ve hedeflerinin yanı sıra, önümüzdeki yerel seçimlerde Akçakoca’da belediye başkanlığına yönelik muhtemel gelişmeler ve alternatifler ele alındı.

Ziyaret esnasında nelerin konuşulduğu basınla paylaşılmazken, İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum yaptığı kısa değerlendirmede, ”siyaset ve sosyal yaşam üzerine bir istişare yaptık. Oldukça verimli ve güzel geçen bir ziyaretti. Misafirperverliğinden ötürü Abdülkadir Pandul’a teşekkür ederim” dedi.  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.