DOLAR 32,4662 -0.07%
EURO 34,7397 -0.69%
ALTIN 2.439,400,15
BIST 9.929,752,19%
BITCOIN 20938151,25%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

455 okunma

İYİ Parti ilçe başkanından hem hükümete hem belediyeye pandemi eleştirisi

ABONE OL
07/12/2020 12:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Akçakoca ilçe başkanı avukat Behçet Alkan Lokum’dan hem hükümete hem de belediyeye pandemi eleştirisi. Başkan Lokum, zor durumda olan vatandaşların pandemi döneminde yaşadıkları zorlukların katlandığını ifade ederek bu konuda özellikle yetersiz kalan belediye yönetimini eleştirdi.

İşte Lokum’un sosyal medya hesabından yaptığı eleştirinin tam metni…

”Malumunuz yasaklar başladı. Esnafın dükkanları ya kapalı ya da kısa süreler açık kalabiliyor. Ancak elektrik, doğalgaz, su, vergi, sigorta vs. giderler durmuyor. Bunlar için hiç destek yok!!! Hatta kendi ev geçimleri için bile herhangi bir destek yok. Üstüne üstlük bir de faturayı ödeyemedikleri için kesmeye geliyorlar elektriği, doğalgazı.

Krediyi ödeyemediği için bankaların hacizleriyle uğraşıyorlar. Peki bu vatandaşa destek var mı? yok. Devlet el uzatıyor mu? yok. Belediye nerede? yok. Hadi hükümeti biliyoruz bir şey yapacağı yok, yapmak istese de yapabileceği bir para yok. Ancak tüm Türkiye’deki belediyeler vatandaşı için bir şeyler yaparken Akçakoca belediyesi seçim çalışması yapar gibi üç beş maske dağıtmayı yardım yapmak mı sanmaktadır.

Hizmetler devamlılık arz ederse kıymeti vardır. Gazetecileri çağırıp görsel verdikten sonra o hizmetten bir daha haber alınamazsa ona şov denir hizmet değil!!! Örnek vermek gerekirse;

Mesela çarşı meydanında dezenfektan tüneli vardı ne oldu?
İtfaiye arabasına binip sokak yıkama resimleri çekiliyordu ne oldu?
Kapı kapı ekmek dağıtılıyordu ne oldu?

Bu ve benzeri şeyleri uzatabiliriz ama sonuç değişmez. Yapılan şey sadece yaparmış gibi gözükmektir. Sürekli bunları konuşmamız lazımken Akçakoca’da konu ne, imar rantları, satışlar ve boşa giden milyonlar. Vatandaş sizden destek beklerken belediye meclisinin konusu hep imar ve satış. Ne diyeyim bu ayıpta size bir ömür yeter!”

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.