DOLAR 32,6019 0.39%
EURO 34,8138 0.22%
ALTIN 2.492,750,34
BIST 9.486,87-0,40%
BITCOIN 21172033,88%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

398 okunma

Kadın Kolları Başkan Adayları Parti Binasında Mülakata Girdi

ABONE OL
21/11/2017 15:52
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti ilçe ve gençlik kongrelerinin ardından gözlerin çevrildiği kadın kolları yönetimi için ilk adım bugün atıldı. Ak Parti İlçe Kadın Kolları başkanlığına aday 4 isim, partinin il yönetiminden gelen yetkililerle mülakata çağrıldı.

Saat 15.00’te Ak Parti Akçakoca İlçe binasında mülakata girecek olan isimler, daha önce adaylıklarını ilan eden Havva Bahadır, Songül Yener, Lehuza Sarıca ile geçmiş dönem ilçe kadın kolları yönetiminde olan fakat adaylığını açıklamayan Aynur Avcı oldu.

Geçtiğimiz günlerde ataması yapılan Düzce İl Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş ile birlikte Kadın Kolları Teşkilat başkanının aday adaylarının her biriyle belirli bir süre mülakat yapacağı, aday adaylarının CV’lerini alacak olan heyetin, mülakatta kendi izlenimlerini içeren bir raporu da ilave ederek Genel Merkez Kadın Kolları yönetimine göndereceği belirtildi.

Mülakat tamamlandıktan sonra, İl Kadın Kolları Başkanlığı tarafından genel merkeze raporlar gönderilip, ardından teamül gereği aday adayların Ankara’ya görüşmeye çağrılarak nihai kararın orada verileceği öngörülüyor.

Bir başka ihtimal olarak öne sürülen görüş ise, aday adayları ile ilgili raporların Ankara’ya gönderilmesine gerek duyulmadan, partinin Düzce İl yönetimi tarafından yapılacak değerlendirmeler ışığında, ilçe kadın kolları başkanının belirlenip atamasının yapılabileceği yönünde.

 

Ak Parti Akçakoca Kadın Kolları Başkanlığı için ismi geçen kadınlar, bir yandan parti içinde ve dışında kendilerine destek olunması için çeşitli görüşme ve ziyaretleri gerçekleştirirlerken, son olarak Ak Parti gençlik kolları kongresinde yan yana oturmuş, birbirlerine iyi dilek ve temennilerini iletmiş, birlik ve dayanışmaya yakışan bir görüntü oluşturmuşlardı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.