DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20832633,09%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

529 okunma

Kahvenizi içip fincanını yemeye ne dersiniz

ABONE OL
20/03/2017 10:38
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın misafir odası mekânlarından olan Liman Cafe Bistro, kaliteli hizmet anlayışının yanı sıra, yeniliğe açık bir işletme olmasının güzel bir örneğini hayata geçirdi.

Daha önce farklı kahve dağıtıcısı firmalarla çalışan başarılı işletmeci Yılmaz Çakmak, geçtiğimiz günlerde Dünyanın en kaliteli işlenmiş kahve firmalarından biri olan İtalyan Lavazza ile anlaşma masasına oturdu.

..

 

Dünyaca tanınmış bir marka olan ve yaygın bir uluslararası Franchising (sözleşmeye dayalı pazarlama) ağına sahip olan Lavazza’nın ürünlerini ilçede satmaya tek yetkili olan Liman Cafe Bıstro, markayı yakından bilen müşterilerin de ilgi odağı oluyor.

..

Lavazza markasını tercih eden müşteriler için fincanı da yenebilen kahve servisinin yapıldığı Liman cafenin sloganı ise biraz şaşırtıcı:’’Kahvenizi içip fincanını yemeye ne dersiniz’’

İşlenmiş kahve türevlerinin çeşitliliği ve bu ilginç servis sonunda kahve içenlerin kahvenin yanı sıra tatlı olan fincanı da yemeleri, müşterilerin bir hayli ilgisini cezbediyor olsa da, genç işletmeci Yılmaz Çakmak’ın söz konusu mönüdeki değişimleri fiyatlara yansıtmamış olması da, Akçakoca’nın bu turistik mekânını bölgenin favori işletmeleri arasına sokuyor.

Ağırlıklı olarak genç müşterilerin tercih ettiği ve hatırı sayılır bir üniversite öğrencisinin oturmayı tercih ettiği Liman Cafe Bistro’nun yeniliğe açık işletmecisi Yılmaz Çakmak, müşteri memnuniyetini kâr etmekten daha önde tutan bir uygulamaya gitmiş.

…   ..

Çakmak, müşterilerinin Lavazza gibi kaliteli fakat maliyeti yüksek bir ürünü tercih etmelerine rağmen, yeni ürüne zam yapmak yerine, işletmenin kâr marjını aşağıya çekerek, fiyatları bir önceki senenin rakamlarında sabitlemiş.

…….

Şimdi Akçakoca Liman Cafe Bistro’da kalitesi tartışılmaz kahve çeşitlerini piyasanın en uygun fiyatlarıyla içmek daha keyifli hâle gelecek.

   .

Üstelik yosun kokusunu duyacak kadar denize yakın oturmak, poyrazın serin rüzgârının üflediği ılık nefesi içinize çekmek ve balıkçı tekneleri manzarasına karşı kahvesini içtiğiniz fincanı afiyetle yemek de fiyatlara dahil değil.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.