DOLAR 32,5156 -0.09%
EURO 34,9696 0.35%
ALTIN 2.435,520,52
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2085357-0,50%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

432 okunma

Kampanyanın Son Günlerinde CHP’de Ağırlık İlçe Merkezinde

ABONE OL
14/04/2017 14:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’yı adım adım dolaşarak 16 nisanda yapılacak halk oylamasında neden HAYIR oyu verilmesini anlatan CHP (Cumhuriyet Halk Partisi) Akçakoca ilçe örgütü, oylamaya üç gün kala çalışmalarını ilçe merkezinde sürdürüyor.

Yaklaşık iki aydır, Akçakoca’nın tüm köyleri, sokak ve mahallelerinde kapı kapı dolaşarak HAYIR için destek isteyen, sözlü anlatımlar ve grup toplantılarının yanı sıra, referandum kapsamında bilgilendirici broşürler dağıtan CHP ilçe örgütü, oylamaya üç  gün kala, kalabalık  bir ekiple kala  şehir merkezinde esnaf ve vatandaşlarla yüz yüze gelerek “Hayır” çağrısı yaptı.

İlçe merkezindeki kampanya ziyaretlerine Partinin ilçedeki tüm ağır topları, kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri katıldı.

CHP İlçe Başkanlığından hep beraber çıkan partililerin hatibi Fikret Albayrak, şehir merkezindeki çalışmalarla ilgili olarak bir açıklama yaptı.

İlçe binasından toplanarak esnaf ziyaretlerine başladıklarını belirten Albayrak, ‘’Artık HAYIR’lı sona yaklaşıyoruz. Yaklaşık iki aydır birçok ekiple birlikte köylerde ve ilçe genelinde ulaşabileceğimiz tüm vatandaşlara ulaşarak neden hayır denmesi gerektiğini anlattık’’ dedi.

Referandum çalışmalarının son günlerine girilirken çalışma tempolarını daha da arttırdıklarını sözlerine ekleyen Belediye eski başkanı Fikret Albayrak, vatandaşlara mutlaka sandığa gidip oy kullanmaları gerektiğini anlattıklarını belirtti.

‘’Vatandaşlarımızın verecekleri bir oyun ülkenin geleceği için ne denli önemli olduğunu anlattık’’ diyen Albayrak, ‘’Son üç günde ilçe merkezinde bir kez daha ziyaretlerde bulunmayı planladık. Vatandaşımızın gösterdiği yakın ve sıcak ilgiden son derece memnunuz. Kampanya boyunca vatandaşlarımızın Cumhuriyet’e ve demokratik parlamenter sisteme sahip çıkma kararlılığını gördük. 16 Nisan halkoylamasının sonucu, İnşallah ülkemiz ve geleceğimiz için HAYIR’lı olacak” şeklinde konuştu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.