DOLAR 32,5213 -0.09%
EURO 34,7901 -0.23%
ALTIN 2.420,54-0,38
BIST 9.750,491,09%
BITCOIN 21571890,00%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

764 okunma

KAN DONDURAN OLAY…

ABONE OL
24/03/2019 11:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azmimilli Mahallesi’nde bulunan bir çocuk parkında taciz skandalı! Parkta oyun oynayan çocukları taciz eden ve akli dengesinin yerinde olmadığı öğrenilen 37 yaşındaki M.D. isimli şahıs, ihbar üzerine emniyet ekipleri tarafından yakalandı. Olayın yaşandığı anlarsa bir vatandaş tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

https://youtu.be/KToLzAdj-eA

Düzce’de iğrenç bir olay yaşandı! Öncü Haber Whatsapp İhbar Hattımıza ulaşan görüntüde çocuk parkında yaşanan taciz skandalı, olayın iğrenç boyutunu da apaçık gözler önüne serdi.

Olay, Azmimilli Mahallesi, Teslim Sokak üzerinde bulunan bir çocuk parkında bugün meydana geldi. Olayın yaşandığı sırada parkta bulunan bir vatandaş, çocuklara farklı şekilde yanaşan adamı fark edince cep telefonuna sarıldı. Çektiği görüntüleri de ihbar hattımıza yolladı.

Görüntülerde tacizcinin, parktaki oyun aletlerinde oyun oynayan çocuklara genelde arkadan yaklaşarak rahatsız ettiği görülüyor. Ayrıca adamın çocuklara yanaşmak uğruna kaydıraktan kaydığı ve onlarla oyun oynuyormuş imajı vermeye çalıştığı da dikkatlerden kaçmıyor. Adam bir süre kaydırakların bulunduğu alanda vakit geçirdikten sonra spor aletlerinin bulunduğu kısma geliyor. Burada kendi halinde eğlenen bir çocuğa arkadan sarılıyor ve kucağına alıyor. Bir başka alete bindirerek çocuğu öpüyor ve elle tacizde bulunuyor.  Adam daha sonra çocukların bulunduğu alandan uzaklaşarak, uygunsuz hareketlerde bulunmaya başlıyor.

Yaşanan iğrenç ve utanç verici olayın ardından, görüntüleri çeken duyarlı vatandaş, durumu emniyete de bildirdi. İhbarı alan ekipler hemen harekete geçerek şahsı yakaladı. M.D. isimli 37 yaşındaki şahsın akli dengesinin yerinde olmadığı ve Cumayeri’nden olduğu öğrenildi.

Şahsın emniyetteki işlemleri sürüyor. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.