DOLAR 32,5495 0.18%
EURO 34,9671 -0.06%
ALTIN 2.447,270,47
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20966170,13%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

265 okunma

Karadeniz Bölge Koordinatör Milletvekili Belediye Binasında

ABONE OL
17/12/2017 16:47
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ak Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı Karadeniz Bölge Koordinatör Milletvekili Mehmet Geldi ve beraberindeki bir heyet, Akçakoca Belediyesine bir ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Başkan Yardımcıları, Ak parti ilçe başkanı ve Ak parti belediye meclis üyeleri Koordinatör Vekil Geldi ve beraberindekileri bina giriş kapısında karşıladı. 

Daha sonra makam odasına geçen konuklar ve ev sahibi heyet, burada belediye hizmetlerine yönelik kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.

Oldukça güzel geçen görüşmelerin, sonuçları itibariyle verimli ve belediye hizmetlerinde motivasyon artırıcı bir içerikle tamamlandığı bilgisine ulaşıldı.

Karadeniz Bölge Koordinatör Milletvekili Mehmet Geldi’nin Akçakoca belediyesinin gerek hizmetler gerekse de bütçe performansları noktasında memnuniyetini dile getirerek teşekkür ettiği öğrenildi.

Belediye’ye yönelik olarak hazırlayacakları raporda memnuniyetini de belirtme sözü veren Geldi, belediye başkanı ve meclis üyelerine hem kendi aralarında hem de parti teşkilatıyla tam uyum içerisinde, istikrarlı çalışması nedeniyle ayrıca teşekkür ettiği öğrenildi.

İlçe Başkanı Dergah Akça’nın da uyumlu çalışmaya verdiği katkıdan ötürü Koordinatör vekilin teşekkürünü aldığı öğrenildi.  

Koordinatör vekilin ayrıca, Büyükşehir ve Bütünşehir yasasının 2019’da uygulanabilecek şekilde yasalaşmasını beklediklerini, köylerin ilçe merkezi ile sınırlarını birleştirilerek tek bir yönetimle idare edilmesinin  sözkonusu olacağını söylediği öğrenildi.

Geldi’nin çalışmanın yasalaşmasıyla birlikte, köylerde ilçe belediyesine oy kullanacak belediyelerin hizmet sınırının köyleri de kapsayacak şekilde genişleyeceğine vurgu yaptığı bilgisine ulaşıldı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.