DOLAR 32,3720 0.15%
EURO 34,9739 -0.3%
ALTIN 2.324,290,22
BIST 9.079,973,10%
BITCOIN 22800170,40%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

344 okunma

KATIRCIOĞLU SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

ABONE OL
12/03/2018 15:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İyi Parti Düzce İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu sosyal medyada Meral Akşener’e hakaret ettiği iddia edilen kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusu öncesi Düzce Adliyesi önünde basın açıklamasında bulunan Katırcıoğlu, sosyal medya üzerinden hakaret içerikli yayın yapanların listesini çıkardıklarını belirterek, “Hazırladığımız bu şikâyet dosyasının dikkate alınacağını ve suçlular hakkında en kısa sürede gereken cezaların verileceğini düşünüyoruz.” dedi.

Sosyal medyada İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti mensuplarına hakaret ettiği iddia edilen kişiler için harekete geçen İyi Parti Düzce İl Başkanlığı hazırladığı şikayet dilekçesini Cumhuriyet Başsavcılığı’na sunarak suç duyurusunda bulundu.

Parti yöneticileri ile birlikte Düzce Adliyesi’ne gelen İl Başkanı Ercan Katırcıoğlu, suç duyurusu dilekçesini sunmadan önce adliye binası önünde basına açıklamalarda bulundu.

“Titiz bir çalışma neticesinde dosyalaştırdık” 

İyi Parti Düzce Teşkilatı’nın titiz bir çalışma ile parti Lideri Meral Akşener’e hakaret eden sosyal medya hesaplarını belirlediğini söyleyen Katırcıoğlu, “Son derece önemli bir konuyu şikâyet etmek için adliyeye geldik. İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener ve parti mensuplarımıza sosyal medya üzerinden hakaret içerikli yayın yapanların listesini arkadaşlarımız titiz bir çalışma neticesinde dosyalaştırdı. Biz oluşturulan bu dosyayı Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyet söz konusu olarak iletmek üzere geldik. Devletlerinin dininin adalet olduğuna inanan ve hukukun Türkiye Cumhuriyeti’nde hala var olduğuna inanan insanlarız. Bu nedenle hazırladığımız bu şikâyet dosyasının dikkate alınacağını ve suçlular hakkında en kısa sürede gereken cezaların verileceğini düşünüyoruz.” ifadelerini kullandı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.