DOLAR 32,3771 0.16%
EURO 34,9802 -0.31%
ALTIN 2.324,380,23
BIST 9.087,550,08%
BITCOIN 2259627-0,69%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

484 okunma

KAYMAKAM ÖZTÜRK ÇOCUKLARA HEDİYELER DAĞITTI

ABONE OL
19/01/2018 16:18
0

BEĞENDİM

ABONE OL

2017-18 yılı 1. Dönem İlçe Karne Töreni Melenağzı İlk ve Ortaokulu’nda yapıldı.

Törene Kaymakam Yasin Öztürk, İGM Başkanı Dursun Çakır, İGM üyeleri Ayfer Yılmaz ve Ömer Yıldız’ın yanı sıra ilçe protokolünden bazı isimler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Necmi Acar, İlçe Özel İdare Müdürü Necip Bilen Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Kazım Turit de törende yer aldılar. 

Karne törenine Melenağzı, Paşalar, Hasançavuş, Nazımbey muhtarları da katılırken, bazı okul müdürleri ve veliler ile  öğrenciler de törene katıldılar.

Tören öncesinde okul idarecileri Kaymakam Öztürk’e bir brifing verdiler.

Tören programının sunuculuğunu yapan okul müdür yardımcısı Barış Ömür, konukları selamlayan ve katılımları için teşekkür içeren bir konuşma yaptı.

Ardından, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, günün anlam ve önemi üzerine kısa bir konuşma yaptı. 

Müdür Ezer’in konuşması sonrasında 4., 5., 6., 7., ve 8. sınıf dönem birincilerine iftihar belgeleri verildi.

Öğrencilerin dışında Okul – Aile Birliği başkanı Yasemin Çolakoğlu’na bir plaket verildi.

Porgram kapsamında okulun 1. sınıf öğrencileri şiirler okuyarak izleyenlerin beğenisini kazanırken, şiir dinletisinden sonra kendilerine de sertifikaları verildi.

Yarıyıl karne töreni programının ilerleyen bölümlerinde İlçe Kaymakamı Yasin Öztürk ve protokol üyeleri, 1., 2., 3., 4. ve 8. sınıf öğrencilerine karne dağıttı.

Karneleri alanlar sadece sınıf öğrencileri olmadı. Anasını öğrencilerine de belgeler verildi. Kaymakam Öztürk ana sınıfı öğrencilerine yanında getirttiği çeşitli hediyelerden verdi.

Melenağzı İlk ve Ortaokulu’na geçtiğimiz hafta gelen 3 Suriyeli öğrenciyle de özel olarak ilgilenildi. Türkçe bilmeyen Suriyelilerle İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer’in Arapça konuşması dikkatlerden kaçmadı.

Daha sonra Okul Aile Birliği tarafından hazırlanan çeşitli yiyecekler konuklara ikram edildi.

Karne töreni sonrasında okul idarecileri protokol üyeleriyle hatıra fotoğrafları çektirdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.