DOLAR 32,4733 -0.21%
EURO 34,9321 0.25%
ALTIN 2.430,850,33
BIST 9.787,610,67%
BITCOIN 2081267-3,78%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

296 okunma

KAYMAKAM ÖZTÜRK VE ATSO BAŞKANINDAN KIZILAY ZİYARETİ

ABONE OL
04/11/2018 09:48
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Kaymakamı Yasin Öztürk ve Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, Kızılay Haftası münasebetiyle Kızılay Akçakoca Şube Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdiler.

Saat 14.00’te Kızılay Şube Başkanı Özkan Öztürk tarafından kapıda karşılanan Öztürk ve Pazvant, Kızılay’ın yeni şube yönetimini oluşturan Öztürk’e hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Yapılan konuşmalarda farklı kurumların yaptıkları eğitim desteklerinin tek bir oluşumun çatısı altında yapılması yönünde bir fikir birliği oluştu.

Burada bir konuşma yapan Kaymakam Öztürk şunları söyledi:

”Kızılay her alanda faaliyetlerde yer alıyor. Hasta ziyaretleri olsun, özürlü ziyaretleri olsun, her hafta bir başka yerde ziyaretler gerçekleştiriyorlar. Bizler de fırsat buldukça seve seve bu faaliyetlerine katılacağız inşallah. Kendilerine ve yeni yönetime hayırlı olsun diyorum. Kızılay, Türkiye’nin göz bebeği. Zaten her alanda; gerek afet aşamasında, gerekse de afet olmadığı durumlarda birlik beraberliği ve kaynaşmayı sağlayıcı nitelikleri nedeniyle toplumumuzda beğeni kazanmış bir derneğimiz. Tekrar hayırlı uğurlu olsun.”

Kızılay şube başkanı Özkan Öztürk de ziyaretleri nedeniyle konuklara teşekkür etti.

Başkan Öztürk konuşmasının devamında şunları söyledi:

”Sayın kaymakamımızdan Allah razı olsun. Etkinliklerimizde bilgi anlamında kendisinden faydalanıyoruz, sürekli istişarelerde buluyoruz. Bugün de hayırlı olsun ziyaretine geldiler, kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Allah razı olsun.”  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.