DOLAR 32,5186 -0.1%
EURO 34,8275 -0.13%
ALTIN 2.425,65-0,17
BIST 9.695,090,52%
BITCOIN 2144269-0,74%
Düzce
30°

KAPALI

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

746 okunma

KAZALAR PEŞİ SIRA GELDİ

ABONE OL
27/12/2017 13:12
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Azmimilli Mahallesi Terminal Kavşağı’nda meydana gelen 3 araçlı zincirleme trafik kazasında 2’si hafif 4 kişi yaralandı.

Kazaya karışan zırhlı para nakil aracındaki paralar olay yerine gelen başka bir araca aktarıldı. Aynı dakikalarda Belediye önü ve Metek TOKİ’den de kaza haberleri geldi.

 Kazasız günün geçmediği Düzce’de bu kez aynı dakikalarda 3 ayrı noktada kaza yaşandı. Peş peşe kazaların ilk adresi Azmilli Mahallesi oldu.

Edinilen bilgilere göre; kaza Terminal Kavşağı’nda saat 11:45 sıralarında meydana geldi. Ahmet K. idaresindeki yolcu otobüsü Terminal Kavşağı’na geldiği sırada Beyköy’den Düzce istikametine seyreden İbrahim S. idaresindeki zırhlı para nakil aracına çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle savrulan para nakil aracı da minibüse çarptı. Kaza sonucunda zırhlı nakil aracındaki güvenlik görevlileri Salim B. ile Erhan Ş. yaralandı.

Bölgeye sevk edilen sağlık ekiplerince ilk müdahaleleri olay yerinde yapılan yaralılar hastaneye sevk edildi. Para sevkiyatı yapan zırhlı araçtaki paralar, kaza mahalline gelen başka bir araca aktarıldı.

Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan yolcu otobüsü şoförü Ahmet K. ile muavin ise sağlık ekiplerinin hastaneye götürme girişimini sefere gideceklerini söyleyerek, imza atarak kabul etmedi.

3 aracın karıştığı zincirleme kaza sonrası trafik ekipleri, araçlar yoldan kaldırılana kadar ulaşımı kontrollü sağladı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.  

Motosiklet yayaya çarptı

Aynı dakikalarda çarşı merkezi ve Metek TOKİ’den de kaza haberleri geldi. Düzce Belediyesi önünde motosiklet, yaya bir genç kıza çarptı.

Kazada yaralanan genç kız ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Otomobil takla attı

Metek TOKİ’de ise takla atan otomobilin sürücüsü şans eseri burnu bile kanamadan kazayı atlattı. Kadın sürücüyü araçtan çıkarmaya çalışan polis memurunun elini ise kırık cam kesti.

Olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, yaralı polise müdahalede bulundu.  


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.