DOLAR 32,5800 0.09%
EURO 34,8937 0.06%
ALTIN 2.439,020,38
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2169568-0,09%
Düzce
28°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

470 okunma

Kazazede personel sağlığına kavuştu… İnşaat çalışmasında moraller ve tempo yükseldi

ABONE OL
30/05/2020 14:17
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın güçlü inşaat firmalarından biri olan Altınsarar firmasının Osmaniye mahallesinde yaptırdığı Özdemir Park Konutları’nda meydana gelen iş kazasında, yaralanan personel hızla iyileşirken, firmanın pandemi sürecinde durmaksızın devam eden inşaat çalışmalarında da tempo yükseltildi.

Geçtiğimiz günlerde firma bünyesindeki bir inşaatta usta hatasından kaynaklanan kısmi bir çökme yaşanmış, çalışan işçilerden biri yaralanmıştı.

Altınsarar inşaat firmasının sahibi Esat Sarıoğlu ve beraberindeki idari heyet, zaman kaybetmeksizin kazanın yaşandığı inşaat alanına giderek işçilere bizzat yardım etmiş, yaralı işçiyi ambulansa bindirmiş ve tedavisini derhal başlatmıştı.

Çalışma arkadaşlarına karşı oldukça vefakâr bir işadamı hassasiyetine sahip olan Sarıoğlu, geçen zaman içinde hem işçinin sağlık sorunlarıyla birebir ilgilenip maddi ve manevi tüm destekleri sağlamış, yaralı işçi de kısa sürede ayağa kalkarak sağlığına kavuşmuştu.

Pandemi sürecinde farklı lokasyonlarda bulunan inşaat projelerini, korona tedbirlerine uymak suretiyle devam ettiren Sarıoğlu, iş kazasının yaşandığı Özdemir Park projesinde de hızlı bir çalışma başlatarak, işyerleri ve konutları taahhüt ettiği zamandan önce müşterilerine teslim etmek üzere tempoyu yükseltti.

Pandemi döneminin ekonomiyi kalbinden vurduğu ve birçok sektörde belirgin bir durgunluğun yaşandığı koşullarda, Altınsarar inşaat firması, adeta salgına ve onun neden olduğu krize meydan okurcasına, farklı yerlerde eş zamanlı olarak yaptığı projelerini devam ettirdi.

Pandemi süreci ve onun neden olduğu krizden en çok etkilenen kesimin çalışanlar grubu olduğunun farkında olan Esat Sarıoğlu ve firma yöneticileri, işleri devam ettirmek suretiyle onlarca çalışanının salgın döneminde evlerine ekmek götürmesini sağlayarak takdir topladı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.