DOLAR 32,3196 0.2%
EURO 35,1463 0%
ALTIN 2.302,171,10
BIST 9.056,332,83%
BITCOIN 2286549-0,55%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

436 okunma

KENT KONSEYİ WANTED ROTARY KULÜBÜNE OSCAR

ABONE OL
06/05/2017 16:08
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Neredesin eyyy kent konseyi!

Bilindiği üzere değil duyulduğu üzere ilçemizde bir kent konseyi olması gerekiyordu lakin duyan var mı gören oldu mu bilen yok.

Kent Konseyleri ilçelerin temel taşlarından biridir. Kent Konseyi Mahalle Meclisleri halk ile belediye arasında doğrudan bir köprü kurmak ile vazifelidir. Lakin duyulduğu üzere Akçakoca’da bu isim var ama kendileri yoktur.

Bu olay başlı başına hepimiz için bir kayıptır. Kendilerinin çalışma yapmamaları ve bu doğrultuda sorumsuz olmaları belediye ile halkı ortak noktada birleşmelerini engelliyor.

Bu konuda uzunca yazmak ve eleştirmek isterdim lakin sizler gibi bende onları göremediğim ve karşımda bir muhatap olmadığı için eksikliklerini yeterince konuşmuyorum.

Gelelim OSCARLIK ROTARY meselesine… Gülez ailesi gibi bir aile ancak yaşadığı yer için bu kadar mücadele verebilir ve her yaptığı ile katkı sağlar.

ROTARY ilçemize katılmış en büyük değerler içinde yerini çoktan aldı. Mesleklerinde başarılı insanların bir araya geldiği ve tamamen iyilik –doğruluk –hizmet ideolojisi üzerine kurulmuş olan bir kulüp.

Dünya genelinde 1,5 milyon üyesi olan ROTARY CLUP ilçemizde kurulduğu günden beri, takip edebildiğim kadarıyla, gerek ilçemizin eksikleri, gerek toplumdaki ihtiyaçlar üzerine hiçbir çıkar gözetmeksizin canla başla ellerinden geleni yapıyorlar.

Belediyemizin yetişemediği, eksik kaldığı her yere yetişiyorlar. Sağlık olarak köy sakinlerimizin çocuklarını tek tek kontrol edip daha sağlıklı bir dünya için mücadele eden yüce gönüllü insanlar topluluğu.

Gör bunları eyy kent konseyi. Tabi ki Rotary kulübü üyelerinin meslek dallarında ilçemizin en başarılı olan kişilerden oluştuğunu ve maddi durumlarının da iyi olduklarını biliyoruz.

Sevgili okurlarım ve güzide Akçakoca sakinleri! Sizce ilçemizde bedensel engelli, konuşma ve işitme sorunu yaşayan kardeşlerimize bir okul yapılması güzel olmaz mı?

Rotary Kulübü yönetimi! Eminimki sizler bunu yapar ve hem Akçakoca tarihine hem de gönlümüze altın harflerle yazılırsınız.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.