DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2067626-2,01%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

276 okunma

KESKİN İSTİFASINI AÇIKLADI

ABONE OL
28/12/2018 16:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, parti binasında düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.

1 Aralık’ta kameraların karşısına geçtiği basın toplantısında ‘Görevimin başındayım’ diyen Keskin, bugün, “İfa etmekten onur ve gurur duyduğum il başkanlığı görevinden ayrılmamın partimiz ve Düzce’mizin hayrına olacağını düşünüyorum. Aldığım bu kararı Aziz Düzceli hemşerilerime buradan ilan ediyorum” diyerek herkesten hakkını helal etmesini istedi.

Tam 27 gün önce yaptığı basın açıklaması ile bir sonraki seçimlere kadar görevinin başında olduğunu açıklayan AK Parti Düzce il Başkanı Hikmet Keskin, bugün parti binasında yaptığı basın açıklaması ile istifasını ilan etti.

“AK Parti’nin değerlerini hep ön planda tutmaya çalıştım”

“27 Aralık 2014 tarihinde AK Parti’nin ve davamızın lideri Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile benim için çok kutsal bir görev olan il başkanlığı görevime, delegelerimizin ve teşkilatımızın oyları ile seçildim” diyerek başlayan Keskin, açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

“İlk günden itibaren birlik ve beraberlik ve kardeşlik vurgusu ile teşkilatlarımın başında olmaya her zaman özen gösterdim. Kavganın değil kardeşliğin, hukukunu hep ön planda tuttum. Hiçbir zaman insan ayrımı yapmadım. AK Parti’nin değerlerini hep ön planda tutmaya çalıştım. Milletimize hizmetin ibadet hükmünde olduğu bilinci ile milletimizin yanında Düzceli hemşehrilerimizin yanında olmaya gayret gösterdim. Eski yeni tüm teşkilat mensupları ile bu davaya hizmet etmiş ağabey ve kardeşlerimizin gönlünü hoş etmeye çalıştım. Sadece tek hedefim partimizin temsil ettiği değerlere sahip çıkabilmek ve Liderimiz Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a layık olabilme çabası içindeydim.”

“Bütün seçimlerden başarı ile çıktık”

2014 yılından bu yana geçen 4 yıllık sürecin Türk Siyasi tarihinin en yoğun ve hızlı dönemlerinden biri olduğunu söyleyen Keskin, şunları kaydetti:

“İlk göreve geldiğimizde 7 Haziran seçimlerini başarılı bir şekilde yaptık. 1 Kasım seçimlerinde rekor oy ile tarih yazdık. Referandumda Cumhurbaşkanımıza verilen büyük destekle gurur yaşadık. 24 Haziran seçimlerini aynı şevk ve azimle yaptık. 3 genel başkan değişikliği, 6 kongre olmak üzere çok yoğun bir dönemi kıymetli arkadaşlarımızla atlattık. Bu süreçte 15 Temmuz gibi hain ve karanlık bir geceyi teşkilatlarımızla birlikte yaşadık. FETÖ’cü hainlerin darbe girişimine gecenin ilk saatlerinde organize olarak devletimiz ve Cumhurbaşkanımızın yanında olduğumuzu tüm dünyaya gösterdik. Ben buradan gecenin ilk anlarından itibaren yanımızda olan tüm dava arkadaşlarımıza ve hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Hepsi ile gurur duydum.

“AK Partimizin kaderi ile ülkemizin kaderi birdir”

Geldiğimiz son nokta itibariyle 31 Mart 2019 mahalli idareler seçimi gibi çok önemli günlerin arifesindeyiz. Bu seçimlerin partimiz ve ülkemiz için öneminin farkındayız. Cumhurbaşkanımızın da dediği AK Partimizin kaderi ile ülkemizin kaderi birdir. Bu seçimler tüm yönleri ile çok önemlidir. Partimizin bu seçimlerden zaferle çıkacağından kimsenin şüphesi olmasın.”

Helallik isteyip istifasını ilan etti

Keskin son olarak görevinden istifa ettiğini şu sözlerle ilan etti: “İl Başkanlığı yaptığım dönemde hep partimin ve milletimin ve menfaatlerinin bilincinde olarak partimizin birliği ve beraberliğinin sekteye uğramaması için, ifa etmekten onur ve gurur duyduğum l başkanlığı görevinden gelinen konjonktör açısından ayrılmamın partimizin ve Düzce’mizin hayrına olacağını düşünüyorum. Genel Merkezde yaptığım istişareler sonucunda aldığım bu kararı Aziz Düzceli hemşerilerime buradan ilan ediyorum. Koltuklar ve makamlar gelip geçicidir, baki olan dava ve ülkenin bekasıdır. Bundan sonra çalışacak arkadaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı göreve gelecek arkadaşlarıma sonsuz başarıla diliyorum. Arkadaşlarımdan haklarını helal etmelerini istiyorum. Bu süreçte yanımda olan, benimle yol arkadaşlığı yapan partisine ve davasına gönülden bağlı olan yol arkadaşlarıma kardeşlerime haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Süreç boyunca şahsıma ve teşkilatıma verdiği destekten ötürü Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, teşkilat başkanlarıma ve teşkilat başkan yardımcılarıma buradan teşekkür ediyorum. Ailesine teşekkür etti Dualarını hiçbir zaman üzerimizden eksik etmeyen babama ve anneme, her daim yanımda olan ilgi ve alakamı eksik etmeme rağmen beni evlatlarımdan haklarını bana helal etmelerini istiyorum. Her zaman yanımda olan eşim Fatma Hanıma çok teşekkür ediyorum.”

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.