DOLAR 32,3322 0.25%
EURO 35,0710 -0.17%
ALTIN 2.285,100,34
BIST 8.976,401,93%
BITCOIN 22737230,53%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

471 okunma

Keskin, Yemenici ve Akça Köy Nişanına Katıldı

ABONE OL
04/11/2017 14:53
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ve Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, Akçakoca Muhtarlar Derneği Başkanı Rıdvan Acat’ın kızının nişanına katıldı.

Çayağzı Köyü meydanında düzenlenen nişan merasiminde Keskin, evliliğin ilk adımı olan nişanın genç çifte bir ömür boyu mutluluk getirmesini dilediğini söyledi.

Nişan merasiminine çağırılmaktan mutluluk duyduğunu belirten Keskin, şunları kaydetti:

“Böyle bir güzel günde, Belediye Başkanımız, ilçe başkanımız ve değerli ailelerle birlikte olmaktan çok mutluluk duyuyoruz. Her iki aile adına hoş geldiniz sefalar getirdiniz diyoruz. İnşallah Rabbim böyle güzel bir merasimi hayırlısıyla tamamlamayı, muratlarına nasip eder diye dua ediyoruz. Değerli abim Rıdvan Acat’ın siyasette ve abilik anlamında bizlere çok büyük katkısı oluyor. Bu nişan merasimine bizleri de davet etmesi bizleri mutlu etmiştir. Kardeşlerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum.”

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici de yaptığı konuşmada, ”iki güzel kardeşimizin nişanlarını İl başkanımla beraber takacağız. Allah en kısa sürede nikahlarını da kıymayı nasip eder inşallah. Hayırlı uğurlu olsun diyorum” ifadelerini kullandı.

Konuşmalarının ardından Uğur Kıvrak ve Cansu Acat’ın nişan yüzükleri takıldı.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.