DOLAR 32,5632 0.13%
EURO 34,9157 0.67%
ALTIN 2.434,380,08
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21719490,75%
Düzce
25°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

372 okunma

KIRKYAMACILAR EL EMEKLERİNİ SERGİLEDİLER

ABONE OL
15/10/2019 11:55
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da “kırkyamanı el gel” sergisi açılışı yapıldı.

Özkök Kültür ve Sanat evin de gerçekleştirilen açılış, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından kurdele kesilerek başlanıldı.

Açılış konuşmasını yapan kurs öğretmeni Özhan Abat, katılımcılara teşekkür ettiğini söyledi.

Uzun yıllardan beri Akçakoca’da bu işi yaptığını belirten Abat,” Bu gün çok mutlu bir gün. 5 yıldır Akçakoca’da ders veriyorum.  Çok şanslıyım. Çünkü mükemmel öğrencilerim var. Hatta bir öğretmen yetiştirdim. Bu gün farklı gelişen bir durum. Biz her yıl toplanıyoruz. Türkiye’nin farklı illerine gittik. Bu yıl da burada buluşalım dedik ve onları davet ettim. Bu gün Akçakoca’da kırkyama ustası olarak burada buluştuk. Bu gün görüldüğü gibi bir çok illerden gelen arkadaşlarımız var. Kırkyama öğretmenleri ve onların öğrencileri var.” dedi.

Herkesimin yardım ettiğini aktaran Abat, “Benim bir hayalin vardı. O hayalimi de bu güzel binada çok güzel olacağını belediye başkanı ve kültür müdürüne söyledim. Onlarda çok iyi karşıladı. Onların desteği ile ve öğrencilerimin gayreti ile bu gün kırkyamanı al gel sergisi yaptık. Umarım bundan sonra da güzel olur. ” 
Konuşmalarının  ardından el emeği göz nuru olan  kırkyama sergisi gezildi.

Sergiye, Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Öztaş ve Yüksel Yılmaz katıldı.
.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.