DOLAR 32,5633 0.03%
EURO 34,9133 0.08%
ALTIN 2.429,880,00
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2095602-3,31%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

313 okunma

Kızılay Akçakoca Şubesi, Esnaf ve Vatandaşa Hijyen Dağıtıyor

ABONE OL
13/04/2020 17:37
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca şubesi başkanlığı, geçtiğimiz hafta içinde merkez çarşı bölgesinde esnaf ve vatandaşlara dağıttığı hijyen paketlerini bugün de başka bölgelerde dağıttı.

Koronavirüs salgınının ortaya çıktığı ilk andan itibaren yardım çalışmalarını organize eden ve ihtiyaçlı tüm vatandaşlara ara vermeden yardım malzemesi dağıtan Kızılay Akçakoca Şubesi yönetimi, geçtiğimiz hafta içinde çarşı içindeki esnafa ve vatandaşa hijyen malzemeleri dağıtmıştı.

İçerisnde sabun, eldiven ve maskenin yer aldığı hijyen paketlerini tüm Akçakoca esnafları ve vatandaşlarına ulaştırmayı hedefleyen  Kızılay şubesi yönetimi, bu amaçla bugün Sapak bölgesi, Çuhallı çarşısı ve Beşyol bölgesinde dağıtım yaptı.

Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk hijyen paketlerinin dağıtımıyla ilgili olarak yaptığı açıklamada, mahalle ölçekli olarak yaptıkları hijyenik malzeme dağıtımlarını aralıksız olarak yerine getireceklerini söyledi.

Öztürk ayrıca, ihtiyaçlı vatandaşlar için yapılan erzak kolileri ve farklı yardım malzemeleri dağıtımlarının da hız kesmeden devam ettiğini sözlerine ekledi.

Başkan Öztürk ve Kızılay’ın gönüllü neferlerinin dağıttıkları hijyen paketlerinden alan esnaf ve vatandaşlar, Kızılay kurumuna ve çalışkan Şube Başkanı Özkan Öztürk’e teşekkürlerini ilettiler.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.