DOLAR 32,5942 0.32%
EURO 35,0146 0.11%
ALTIN 2.450,590,61
BIST 9.792,320,78%
BITCOIN 20973750,12%
Düzce
16°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

356 okunma

KIZILAY AKÇAKOCA ŞUBESİ, İHTİYAÇLI ÖĞRENCİLERE KUCAK AÇTI

ABONE OL
04/11/2018 09:54
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kızılay Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk, Osmaniye İlkokulunda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere giysi ve malzeme yardımı yaptı. 

Başkan Öztürk, okul idaresi tarafından belirlenen sayıda ihtiyaçlı öğrencilerin her biri için birer paket yaptırarak, okul müdürü Hasan Yıldırım’a teslim etti.

Okul malzemesi ve giyecek paketlerini teslimi sırasında gazetemize bir açıklama yapan Kızılay Akçakoca Şubesi Başkanı Özkan Öztürk, verilen malzemelerin yanı sıra, Akçakoca’da bir esnafın ihtiyaçlı 2 çocuğun tüm ihtiyaçlarını karşılama yükümlülüğüne girdiğini, bir berber dükkanının da çok sayıda çocuğun saç traşını yapma sözünü verdiğini kaydetti.

Postane Sokağı esnafı adeta bir yardım kuruluşu gibi çalıştı

Kızılay Akçakoca Şubesi tarafından yapılan yardımların yanı sıra Postane Sokağı esnafı da bu yardımlarda oldukça duyarlı davrandı.

Sokak esnafı, kendi aralarında topladığı paralarla birçok öğrencinin ihtiyaç duyduğu ecza ve kırtasiye malzemelerini alırken, özellikle bir ayakkabı dükkanı ile anlaşarak, çok sayıda öğrencinin ücretsiz alabileceği botların paralarını peşin ödeyip, satın alma fişlerini Kızılay başkanı eliyle müdür beye iletti.

Ücretsiz ayakkabı fişlerini okul müdürüne bırakan Öztürk, yardım konularında oldukça duyarlı olan ilçe esnafının her türlü desteği vermeye hazır olduğunu söyleyerek, esnaflara bir kez daha teşekkür dileklerini iletti.

Okul Müdürü Hasan Yıldırım ise belirlenen ihtiyaçlı öğrenciler için Kızılay Akçakoca şubesinin verdiği destekler için Başkan Özkan Öztürk’e teşekkür etti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.