DOLAR 32,5819 0.18%
EURO 34,9114 0.67%
ALTIN 2.436,180,15
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21730911,17%
Düzce
25°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

443 okunma

KIZILAY ŞUBE YÖNETİMİ ANAOKULU ÖĞRENCİLERİYLE BİRLİKTE

ABONE OL
02/11/2018 20:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca şube yönetimi tarafından Birsen Güçlü anaokulunda hem Kızılayı anlatan bir çocuk filmi izlettirildi hem de çocuklara çeşitli kırtasiye malzemeleri hediye edildi.

Şube Başkanı Özkan Öztürk Akçakoca İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer ile birlikte çocuklara Türk Bayrağı ve Kızılay bayrakları dağıttı. Bayraklarını alan öğrenciler Kızılay Başkanı Özkan Öztürk’e teşekkür ederken, sevinç gösterilerini bayraklarını sallayarak gösterdiler. 

Başkan Öztürk, gazetemize yaptığı açıklamada, anaokulu ziyareti ile amaçlarının minik öğrencilere Türk Kızılayı’nı sevdirmek olduğunu dile getirdi.

Başkan Öztürk, “Öğrencilerimize Kızılay’ın görevleri ve faaliyetlerini anlattık. Türkiye’de ve dünyada Türk Kızılayı neler yapıyor, hangi faaliyetlerde bulunuyor onların sunumunu gerçekleştirdik. Türk bayrakları ve Kızılay bayrakları getirdik. Güzel,coşkulu bir ortam oldu. Kızılay sevgisini aşılamaya çalıştık. Onun haricinde ufak tefek hediyelerimiz oldu. Çocuk filmi izlettik. Yavrularımıza yönelik güzel bir çalışma oldu” dedi.

Öztürk, güzel bir gün ve güzel bir çalışma olduğunu ifade ederek şunları kaydetti:

“Milli Eğitim Müdürümüz ile beraber hareket ettik. Okul müdürümüz ile de beraber istişare ettik. Güzel çalışmalar yapıyoruz, yapmaya devam edeceğiz. Nasip olursa amacımız herkese Kızılay’ın güzel yüzünü göstererek gülümsetmek. Bir kişinin dahi parmağına pansuman olabiliyorsak bu bize de mutluluk kaynağı veriyor.”

 

Türk Bayraklarının dağıtımının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Ezer, Kızılay Başkanı Özkan Öztürk, okul müdürü, öğretmenler ve öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.