DOLAR 32,4613 -0.09%
EURO 34,7807 -0.65%
ALTIN 2.438,700,12
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2077770-1,47%
Düzce
16°

KAPALI

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

564 okunma

Kızılay’dan afetzedelere konteyner yardımı

ABONE OL
15/10/2019 11:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Kızılayı Akçakoca Şubesi tarafından, Akçakoca’nın afetten etkilenmiş köylerinden olan Küpler köyünde, selden evi yıkılan vatandaşlara koyteyner teslimatı yapıldı.

Tırlara yüklenen konteyner evler Şube Başkanı Özkan Öztürk’ün başında bulunduğu bir ekip tarafından belirlenen yerlerine kondu.

18 temmuz’da Akçakoca ve köylerini etkisi altına alan sel afetinde bazı vatandaşların evi sular altında kalmış, evsiz vatandaşlar taleplerini en güvenilir yardım eli olan Kızılay’ın şube başkanı Özkan Öztürk’e iletmişti.

Evsiz vatandaşların barınma sorununu çözmek üzere Kızılay’ın Genel Merkezi ile temas kuran Akçakoca Şube Başkanı Öztürk, sıkı takiplerinin bir sonucu olarak ilk grup konteyner evleri ilçeye getirtti.

Konteyner evlerin ilk grubu Küpler köyünde evsiz kalan afetzedelerin kullanımına sunulmak üzere, aile ile birlikte belirlenen noktalara yerleştirildi.

Konteyner ev destekleriyle ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Türk Kızılayı Akçakoca Şube Başkanı Özkan Öztürk, şu açıklamayı yaptı:

”Gece gündüz demeden, saat kavramını bir kenara bırakarak, selden etkilenen tüm vatandaşlarımıza Türk Kızılayı olarak ilk günden bu güne tüm imkanlarımızı seferber ediyoruz. Vatandaşlarımızın hep yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Devletimizden, Türk

Kızılayı’mızdan, aziz milletimizden Allah razı olsun.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.