DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20871622,93%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

  • Akçakoca Gazetesi
  • SAĞLIK
  • Klinik gibi hizmet veren yerde kapılar açılmıyor… Tabela söküldü, işletmeci kayıplara karıştı
518 okunma

Klinik gibi hizmet veren yerde kapılar açılmıyor… Tabela söküldü, işletmeci kayıplara karıştı

ABONE OL
09/12/2020 12:10
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir kaç gün önce Akçakoca gündemine düşen haberle anılan Muhammet Yıldız’ın yetkili olmadığı halde klinik olarak işlettiği işyerinin tabelasını söktüğü, kendisini denetlemeye giden yetkililerin ise kapalı olan işyerinde kendisine ulaşamadığı öğrenildi.

Akçakoca Belediyesinden klinik olarak değil ‘danışmanlık’ adı altında ruhsat alarak işyeri açtığı öğrenilen Muhammet Yıldız’ın hastalarla temas kurarak MS’ten sedef hastalığına, karaciğer yağlanmasından diyete kadar tam teşekküllü bir hastane gibi hizmet verdiği öğrenildi.

Tıp eğitimi olmayan Yıldız’ın yapılan haber sonrasınsa tabelasını indirerek gözden kaybolduğu iddia edilirken, gelen memurlara ise kapıyı açmadığı iddia edildi.

Akçakoca İlçe salık Müdürlüğü’nün sözkonusu işyeri ile ilgili olarak Belediye’ye yazı yazdığı, zabıta ekiplerinin ise gidilen adreste kapıları kapalı buldukları öğrenildi.

Bazı vatandaşların ise akşam saatlerinde klinik olarak işletilen yerin ışıklarının yandığını gördükleri, Yıldız’ın gizlice müşteri kabul ettiği yönünde gözlemleri olduğu öğrenildi.

Yapılan araştırmalar neticesinde Yıldız’ın zaman zaman Ankara’ya gittiği ve sağlam siyasi dostları olduğu için Akçakoca da bir çok kurumun kendisini görmezden geldiği ve bu zamana kadar danışmanlık adı altında sigarayı bıraktırma, karaciğer yağlanması, burun estetiği ve bir çok farklı hastalığı iyileştirdiğine dair vatandaşı inandırıp tedavi amaçlı olarak gelir elde ettiği öğrenildi.

Hakkında çıkan haberlerden sonra apar topar balkonda asılı olan tabelayı indiren Yıldız’ın bu işlemle tedavi amaçlı iş yapmadığı izlenimini vermeye çalıştığı görülüyor.

İlçe sağlık Müdürlüğünden sonra yapılan haberleri ihbar kabul eden Cumhuriyet Savcılığının da Muhammet Yıldız hakkında soruşturma açması bekleniyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.