DOLAR 32,6019 0.38%
EURO 34,8517 0.33%
ALTIN 2.493,880,39
BIST 9.551,420,28%
BITCOIN 21338825,35%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

399 okunma

KONSEPT DEĞİŞİKLİĞİNE AÇIKLIK GETİRDİ

ABONE OL
14/01/2018 13:03
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir süredir Kapalı olan Batı Karadeniz’in En Büyük Turizm İşletmesi Sky Towers Deluxe Otel  Yeni Konseptiyle Hizmete Açıldı.

Akçakoca’nın  Turizm yatırımları arasında en önemli yeri tutan ancak işletme konusunda yaşanan sıkıntılar nedeniyle bir süredir atıl durumda bekleyen Sky Towers Deluxe Otel, Akçakoca’da ilk kez gerçekleştirilen kitap şenliğine ev sahipliği yaparak açılışını gerçekleştirmiş oldu.

Sky Towers Delux adı ile tüm departmanlarıyla hizmet vermeye başlayan otelin yeni işletmecisi Umut Çakırhan  gazetemize yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Otelimizin açılışını bugün güzel bir kitap günleri organizesi ile birleştirerek yaptık. İşletmemiz 13 Ocak itibariyle misafirlerini ağırlamaya başlamıştır. Tüm departmanları ile hizmet vermeye başlayan otelimizde açılış ile birlikte gerçekleştirdiğimiz ‘1. Kitap Günlerine‘ tüm Akçakocalıları, özellikle  anne – babaları çocukları ile birlikte bekliyoruz. Zira fuarda çocuklar için binlerce güzel eser yer almakta” dedi.

Çakırhan, otelin yeni konseptinin nasıl olacağı, yeni haliyle alkol servisi olup olmayacağıyla ilgili olarak da şu açıklamayı yaptı:

“Konsept değişikliğiyle ilgili kamuoyunda bazı soru işaretleri var. Restoran ve barlarımızın oluşturulması için gereken müracaatlarımızı yaptık. Onay verilmesi halinde her vatandaşın arzusu doğrultusunda  hizmet sunacağız.  Herkese kucak açan kimseyi ötekileştirmeyen bir hizmet anlayışı içinde olacağız. Türkiye gibiyiz. İsteyen mescidimizde namazını kılacak, isteyen restoranda yemeğini yiyecek. Kimseyi ötekileştirmeden hizmet verilecek”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.