DOLAR 32,5847 0.03%
EURO 34,9171 0.06%
ALTIN 2.426,25-0,14
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2174324-0,23%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

419 okunma

LOKUM: ”SİYASETİ AYNI KİŞİLERİN ELİNDEN KURTARACAĞIZ”

ABONE OL
22/12/2017 14:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Akçakoca İlçe Başkanı olarak atanan Av. Behçet Alkan Lokum, ilk basın açıklamasını yaptı. Lokum, yaptığı açıklamada, başkanlık görevinin kendisine tebliğ edildiğini, yüklendiği bu görevi layıkıyla yerine getireceğini söyledi.

Uzun yıllar MHP’de görev yaptığını belirten Av. Lokum, Meral Akşener’in yeni parti kurma girişiminin ilk anından itibaren Meral Başkanın yanında olmak istediğini ifade etti. Lokum, şunları söyledi:

“Uzun yıllar MHP’de görev yaptığımızı herkes biliyor. Meral Başkanımıza olan desteğimizi daha önceleri açıklayıp onun yolunda ilerleyeceğimi belirtmiştim. Bu görüşmelerin sonucunda da bu partinin kuruluş sürecinde içinde yer aldım. Büyüklerimiz de teveccüh gösterip ilçe başkanı olmam noktasında desteklerini belirttiler. Biz de onların desteğini kırmayıp göreve talip olduk. Talibin sonunda görev bize tebliğ edildi. Öncelikle kendime, sonra Akçakoca’ya hayırlı olsun diyorum. Bu konuda bize yardımcı olan arkadaşlarıma, büyüklerime teşekkür ediyorum. Bu sadece tek başıma olacak iş değil. Birçok insan bana destekte bulundu. Sağolsunlar beni bu göreve layık gördüler. Akçakoca’nın geleceği için, ülkemizin geleceği için elimizden ne geliyorsa yapacağım. Şu an yapabileceğim ilk olarak yönetim kurulu oluşturmak. Parti teşkilatlanmasını tamamlamak.“ 

“Her kesimi kucaklayacağız. Siyaseti aynı kişilerin elinden kurtaracağız “

“Daha sonra dürüst, doğru ve cesaretli bir muhalefet ile Akçakoca’nın daha güzel koşullara ulaşması için elimizden gelen her şeyi yapacağız “ diyen Lokum, “Şunu özellikle söyleyebilirim. Kesinlikle herkesi kucaklayacak bir Yönetim Kurulu oluşturmayı düşünüyoruz. Her kesimden, içinden vatan ve memleket sevgisi geçen; dürüst, namuslu, Akçakoca’ya faydası olabilecek herkesi kucaklayacak bir yönetim kurulu oluşturacağız. Gençlerle ve siyasette çok adı duyulmamış yeni yüzlerle yola çıkacağız. Çünkü Akçakoca aynı kişilerin siyaseti ile duruyor. Kimse gençlere değer vermiyor.Biz gençlere önem veren bir teşkilatlanma yapmayı düşünüyoruz. Allah izin verirse o şekilde ilerleyeceğiz “ dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.