DOLAR 32,3823 0.17%
EURO 34,9849 -0.27%
ALTIN 2.324,910,25
BIST 9.090,110,11%
BITCOIN 2267013-0,70%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

504 okunma

MAHALLE ŞENLİKLERİ ÖDÜL TÖRENLERİYLE SONA ERDİ

ABONE OL
29/04/2018 19:34
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’da Yukarı Mahalle Tarihi pazarının canlanması amacıyla düzenlenen “Mahallede Şenlik Var”  festivali ödül töreni ve halkoyunlarıyla sona erdi.

Çocukların şenliği ile devam eden “Mahallede Şenlik Var” festivalinde melengüççeği tatlısı güzeli ve yakışıklısı ile baklava ve Laz böreği yarışmalarında dereceye girenleri ödülleri verildi.

Emekli eğitimci ve gazeteci Özdal Alas’ın sunumunu yaptığı kapanış töreninde, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici’ye mahalle halkı adına ”Kaymakamların Fatma” tarafından plaket takdim edildi.

Ödül töreninde kısa bir konuşma yapan Cüneyt Yemenici, mahalle halkının kendisine gösterdiği teveccühe karşı teşekkürlerini bildirdi.

Başkan Yemenici, göreve geldikleri günden itibaren Mahalle pazarını geçmişte olduğu gibi aktif bir hale getirmek için çalıştıklarını ifade ederken şunları söyledi:

“Bizleri düşündüğünüz için çok mutlu oldum. Her zaman şehrin her noktasında olmaya gayret ediyorum. Bu mahallemiz çok nadide bir nokta. Turizmde amiral gemisi dediğimiz Ceneviz kalesini Mahalleli ele geçirecekmiş gibi gözüküyor. Ben hizmet etmekten, içerisinde olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Umarım gönlünüzce eğlenmişsinizdir.”

Yemenici, ayrıca Yaz ayı içerisinde ve Ramazan ayında bu heyecan ve coşkuyu devam ettirmek istediklerini kaydetti.

Tören, ödül ve plaket takdimleriyle son bulurken, 2 günlük ”Mahallede Şenlik Var” isimli festival, Akçakoca’nın yaşlı kurtlarından oluşan ”Kara Atmacalar” isimli halkoyunları ekibinin gösterisiyle son buldu.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.