DOLAR 32,5620 0.2%
EURO 34,9469 -0.13%
ALTIN 2.443,100,30
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20911950,06%
Düzce
17°

HAFİF YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

224 okunma

Mehmet Pazvant Yazdığı Master Teziyle Sektöre Işık Tutuyor

ABONE OL
10/03/2017 10:35
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ATSO) genç Başkanı Mehmet Nazım Pazvant, ticaret odalarının işleyişleri üzerine kaleme aldığı yüksek lisans bitirme projesi nedeniyle TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan bir tebrik ve teşekkür mektubu aldı.

Akçakoca TSO Başkanı Pazvant, Düzce Üniversitesindeki yüksek lisans öğrenimini başarıyla tamamladı. ‘’Türkiye’deki Ticaret ve Sanayi Odalarının mevcut durumu ve işleyişleri’’ konulu projesiyle Oda ve Borsa organizasyonlarına ışık tutan Pazvant’ın bu çalışmasından, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da haberdar oldu.

Mehmet Nazım Pazvant’ın sektöre ve onun kurumsal yapılanmasına projeksiyon sunan çalışmasını bir çırpıda okuyan Hisarcıklıoğlu, genç Başkan Pazvant’a bir tebrik ve teşekkür mektubu gönderdi.

Mektubunda çalışmayı incelediğini belirten Hisarcıklıoğlu, öncelikle kendi üyelerine yönelik yürüttüğü çalışmalardan ötürü Başkan Pazvant’a teşekkür etti.

Devamında ise, çalışmanın akademik alanda bundan sonra yapılacak olan birçok çalışma için referans olacağına işaret eden TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda yönetimiyle birlikte çalışmadan faydalandıklarını belirtti.

Hisarcıklıoğlu mektubunun sonunda ise yaptığı akademik çalışma için Pazvant’a bir kez daha teşekkür ederken, ‘’Camiamızın da faydalanması için hazırlamış olduğunuz bu özverili çalışmadan dolayı sizi tekrar kutlar, geleceğe yönelik çalışmalarınızda başarılar dilerim’’ notunu düştü.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.