DOLAR 32,3602 0.12%
EURO 35,0439 -0.22%
ALTIN 2.324,830,24
BIST 9.118,220,42%
BITCOIN 2266639-0,49%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

561 okunma

Melek- Tuğrul Abanoz’un Nikahı Renkli Görüntülere Sahne Oldu

ABONE OL
11/10/2020 13:39
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz – Melek Öztürk’ün nikah törenine çok sayıda siyasetçi ve cemiyet insanı katılırken, rahat ve sempatik tavırlarıyla herkesin gönlünde taht kuran başkan Abanoz, slow dansta da hünerini gösterdi.

CHP İstanbul milletvekili Mahmut Tanal ve Alaplı belediye başkanı Nuri Tekin’in şahitlik ettikleri nikahı belediye başkanı Okan Yanmaz kıydı.

Başkan Yanmaz’ın eşi, Belediye’nin Umut Işığı Birim Koordinatörü Nursen Yanmaz’da nikah töreninde yer alarak çiftin hediyelerini takdim etti.

Önceki dönem belediye başkanlarından Fikret Albayrak ve Cüneyt Yemenici de davete icabet eden siyasetçilerimiz olurken, Ak Parti İlçe Başkanı Esvet Sarıoğlu, İYİ Parti İlçe Başkanı Behçet Alkan Lokum, Saadet Partisi ilçe yönetiminden temsilciler ile Vatan Partisi İlçe Başkanı Serap Naz Başar ve Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Yaşar Fil, nikah törenine katılan isimlerdi.

Çeşitli STK temsilcileri Oda başkan ve yöneticileri de nikaha eşlik ederken, başta CHP genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu olmak üzere, çok sayıda kişi ve kurumdan salona çelenk gönderilmiş olması dikkatlerden kaçmadı.

Pandemi kurallarına riayet edilerek gerçekleşen nikah merasimi sonrasında Melek- Tuğrul Abanoz çifti harika bir slow dans yaptılar. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz’un danstaki hüneri davetlilerden alkış aldı. 

Nikah töreni, takı merasiminin ardından sona erdi.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.