DOLAR 32,5183 0.19%
EURO 34,7487 -0.01%
ALTIN 2.486,130,98
BIST 9.524,59-0,06%
BITCOIN 20647333,56%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

486 okunma

‘MELENVİVOR’ HEM OKULUN HEM DE AKÇAKOCA’NIN TANITIMINA HİZMET EDİYOR

ABONE OL
15/05/2018 11:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın Survivor benzeri yarış parkurlarına sahip tek kurumu olma özelliğine sahip Melenağzı Ortaokulu, heyecanı yerinde yaşamak isteyen komşu illerden gelen öğrencilerin uğrak mekanı olmaya devam ediyor.

Bolu ve Sakarya’dan Melenağzı’na gelen 5 otobüs dolusu öğrenci ve idareci de Melenağzı Ortaokuluna misafir olarak melenvivor keyfini yaşadılar.

200 civarında konuk öğrenci, ev sahibi öğrencilerle birlikte Melenvivor macera parkında yarıştılar.

Teleferikten kayma keyfini yaşayan misafir öğrenciler, halat çekme, çuval içinde yarışma gibi aktivitelerle hünerlerini sergilediler.

Denize yakın olan okul alanında bir süre heyecanlı yarışlarla zaman geçiren öğrenciler, daha sonra deniz kıyısına giderek kumsalın da keyfini çıkarttılar.

Konuk öğrencilerden bazıları, yakınlarına hediye etmek için kumsalda deniz kabuğu toplarken, kumlara yazı yazan, top oynayan öğrencilerin yanı sıra bazı öğrenciler de ayaklarını denize sokarak keyifli zaman geçirdiler.

Konuk öğrenciler adına beden eğitimi öğretmeni Bülent Tanesen gazetemize yaptığı açıklamada, Akçakoca ve Melenağzı köyünde olmaktan, okulun adrenalin dolu macera parkurlarında eğlenceli zaman geçirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Konuk ekip idarecisi Bülent hoca, Melenağzı Ortaokulu yöneticilerine günün anısına plaket takdim ederken, okul öğrencileri için de spor malzemesi hediye etti.

Misafir öğrencilerden Elif ise açıklamasında daha farklı hayal ettiği Melenağzı ortaokulu ve Melenvivor’u hayalinin çok üstünde bir yer olarak gördüğünü söyledi.

Birçok farklı konuk öğrenci de Melenağzı’na yine gelmek istediklerini ve mutlaka fırsat yaratıp tekrar geleceklerini belirttiler.

 

Konuk öğrenciler için rutin programlarında bir değişiklik yapan ev sahibi kurum idarecileri bir yenilik yaparak, gelen öğrencilere havalı tüfekle balon patlatma imkanı sundular.

Yaklaşık 200 kişilik yemek çıkartan Melenağzı Ortaokulu yönetimi, misafirlerin gün boyu yemek ihtiyaçlarını da karşıladılar.

Konuyla ilgili olarak gazetemize bir açıklama yapan Melenağzı Ortaokulu Müdür Yardımcısı Barış Ömür, şu açıklamayı yaptı:

”Buraya kadar öğrencilerini getiren okul öğretmenlerine, yine aynı okulun öğrencilerine, okulumuzda görev yapan hizmetli personelimize, yine misafir arkadaşlarına yardımcı olan okul öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ve tekrar belirtiyoruz ki Melenvivor ilimizin, ilçemizin veyahut da başka illerin bütün okullarına açıktır. Gelen okulların öğle yemekleri kurumumuz tarafından karşılanacaktır. Katılımlarınızı bekler iyi eğlenceler dileriz.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.