DOLAR 32,4746 -0.2%
EURO 34,9749 0.35%
ALTIN 2.435,840,54
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 20975010,93%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

499 okunma

Melih Gökçek Yarın Akçakoca’da Miting Düzenleyecek

ABONE OL
07/04/2017 12:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

16 Nisan’da yapılacak referandum oylamasının en çetin geçeceği ilçelerden birisi kuşkusuz Akçakoca…

Geçtiğimiz günlerde Bakan faruk Özlü’nün Cumhuriyet Meydanında düzenlediği mitinge katılım oldukça sonük geçmişti. Ak parti kurmayları bu olumsuz havayı dağıtmak için Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’in konuşmacı olacağı yeni bir Akçakoca mitingi tertipledi.

Bakalım bu mitinge katılım, Bilim Sanayi ve Teknoloji bakanı Faruk Özlü’nün mitinginin üzerine çıkacak mı?.. Vatandaşların sormaya başladıkları sorulardan biri de bu.

Yapılan bütün kamuoyu yoklamalarında Akçakoca köylerinde kısmen rahat görünen AK Parti’yi şehir merkezindeki kararsız seçmen kara kara düşündürüyor. Bu nedenle bütün gücünü şehir merkezine yığan AK Parti, ev ev sokak sokak, mahal mahalle çalışma yaparak evet oylarını yükseltmeye çalışıyor.

Bu hedef doğrulturunda ilk olarak 3 Nisan Pazartesi günü Bakan Faruk Özlü ile şehir merkezinde mitin yapan AK Parti, Cumartesi günü de, Akçakoca’nın eniştesi, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eşi Nevin Gökçek Akçakoca’da miting yapacak.

Akçakoca’ya yaptığı yatırımlarla ve yardımlarla ilçe halkının sevgisini kazanan Ankara Büyük Şehir Belediye başkanı Melih Gökçek ve hayırsever eşi Nevin Gökçek Akçakocalı kararsız seçmeni ikna edebilmek için miting yapacak.

AK Parti kaynaklarından alınan bilgiye göre Akçakoca Meydanında yapılacak olan miting , 8 Nisan Cumartesi günü saat 13’te başlayacak.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.