DOLAR 32,3768 0.16%
EURO 34,9886 -0.29%
ALTIN 2.324,570,23
BIST 9.067,80-0,13%
BITCOIN 2263885-0,80%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

1179 okunma

MERVE ÇAKIR REHBERLİK ETTİ

ABONE OL
29/06/2019 09:13
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Darülaceze Başkanlığı motivasyon etkinlikleri kapsamında,  vefakâr personelin bu ayki durağı Düzce oldu. 

TÜRSAB’ın tahsis ettiği araçla yola koyulan Darülaceze ekibi, gezinin ilk durağı olan Düzce Gölyaka Güzeldere Şelalesi’nde kahvaltı yaptı.

Bu kahvaltıya Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan ve 3 dönem Gölyaka Belediye Başkanlığı yapan Nihat Çelik katıldı.

Kahvaltının ardından Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hüdaver Gösterişli’nin misafiri olarak Samandere Şelalesi’ne geçildi.

Burada Düzce Valisi Dr. Zülkif Dağlı ve Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar’ın da heyete katılması Darülaceze personelini memnun etti.

Heyet, Düzce turunun ardından Akçakoca’ya geçti.

AKçakoca’da ilk uğrak adresi İskele Balık Restoranı oldu. Öğle yemeğinde misafirlere katılan Düzce Ticaret Odası Başkanı Tuncay Şahin ve bir önceki dönem Düzce il genel meclis başkanı Dursun Çakır, konuk heyete ev sahipliği yaptı. 

Heyetin motivasyon gezisi Akçakoca’nın ardından gidilen Sakarya Acarlar Longozu’nda son buldu.

Geziyi düzenleyen Darülaceze Başkanlığı Özel Kalem Müdürü Akçakocalı Yüksek Mimar, Akçakoca İskele Balık Restaurant işletmecisi Merve Çakır, motivasyon artırıcı geziyle ilgili olarak şunları söyledi:

“Şimdiye kadar ekip olarak 5 gezi düzenledik.Bu kapsamda Düzce ve Akçakoca’ya 3 kez gezi düzenledik. Koca bir yılın yorgunluğunu atarak ekipçe tazelenmemize, dostluklarımızın pekişmesine vesile olan, bu etkinlikleri düzenleyen başta Başkanımız Hamza Cebeci’ye ve etkinliklerin tüm masraflarını üstlenerek bizi misafir eden dostlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.