DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2080274-1,39%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

227 okunma

MHP Akçakoca İlçe Teşkilatından Sert Basın Açıklaması

ABONE OL
24/11/2017 18:43
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığından son dönemde özellikle ilçede yaşanan olumsuzluklara dair bir basın açıklaması geldi.

İşte o açıklamanın tam metni:

M.H.P Akçakoca ilçe teşkilatı olarak ülkemizin içinde bulunduğu zor şartların bilincindeyiz. Ülkemiz bu zor şartlarda karanlık, derin ve emperyalist güçlerin ; terör, toplumu ayrıştırmak, birlik ve beraberliğimizi bozmak, finansal spekülasyonlarla ekonomiye zarar vermesiyle karşı karşıya gelmiştir.

Ayrıca Suriye ve Irak sınırlarımız bu emperyalist güçlerin açıktan desteklediği terör örgütlerince tehlike altında olup kahraman Türk Ordusuna emanettir. Türkiye’nin dolayısıyla tüm Türk ve İslam dünyasının bekası tehlike altına sokulmak istenmektedir.

İşte tüm bu kritik şartlar altında milli şuur ve bilinç ile Akçakoca MHP Teşkilatı olarak Genel Başkanımız Sn. Devlet BAHÇELİ ‘nin de bizlere vermiş olduğu görev neticesinde önce ülkem sonra partim anlayışı ile Türkiye’nin bekasıyla ilgili konularda devletimize ve hükümete tam destek vermekteyiz.

Bu destekten dolayı terör örgütleri ve bunlara açıktan yardım eden ülkeler rahatsız olmuştur. Bu süreçte MHP diğer siyasi partiler ve hatta bir kısım kendi partililerimiz tarafından bile acımasızca eleştirilmiş, yıpratılmaya çalışılmış ancak ülküdaşlarımızın dirayeti ve çabalarıyla başarıya ulaşılamamıştır.

Söylemek istediğimiz önemli bir husus daha var. MHP Akçakoca Teşkilatı olarak birilerine yaranmak ya da sevimli görünmek gibi bir düşüncemiz ya da gayretimiz yoktur.

Büyük önder Atatürk’ün de dediği gibi mevzu bahis VATAN ise gerisi teferruat anlayışındayız. Doğrunun yanında olup yanlışı da her zaman olduğu gibi eleştirmeye devam edeceğiz.

Akçakoca da ki İktidar partisinin bazı yöneticileri, kamu kurum ve kuruluşlarındaki amirlere ve bürokratlara MHP nin önce ülkem sonra partim anlayışını ve zihniyetini bir kez daha hatırlatmak istiyoruz. Akçakoca ya Türkiye Cumhuriyeti’nin bir bakanı geldiği zaman tüm parti temsilcilerini de davet etmeniz gerekmiyor mu?

Bakan sadece sizin bakanınız mı yoksa tüm Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milletinin bakanı mı? Akçakoca ile ilgili bir icraat yapılacak ise tüm parti temsilcilerinin de katılımının sağlanması gerekmiyor mu?

Örneğin Akçakoca ya kurulacak olan OSB nin mütevelli heyetinde parti temsilcilerinden , meclis üyelerinden ve konu ile ilgili nitelikleri olan halkımızdan neden kimse yok?

MHP olarak biz birlik olup sorunları hep beraber aşalım derken siz ayrıştırma çabası içindesiniz. Biz Genel Başkanımızı dinliyoruz da merak ediyoruz siz kimi dinliyorsunuz?

Çünkü Sn. Cumhurbaşkanı’mızı dinlemiş olsaydınız sizin gibi düşünmediğini kavramış olur ; ilçemizde bu tür ayrıştırmalara kalkışmaz ve de izin vermezdiniz.


MHP Akçakoca Teşkilatı ve Ülkücüler olarak her daim hakkın ve halkın yanında olup haksızlıkların karşısında durmaya devam edeceğiz. Saygılarımızla

Akçakoca Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanlığı


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.