DOLAR 32,5213 -0.09%
EURO 34,7901 -0.23%
ALTIN 2.420,54-0,38
BIST 9.750,491,09%
BITCOIN 21571890,00%
Düzce
29°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

345 okunma

MHP İl Başkanı Caboğlu, MHP’nin seçilmişlerine Akçakoca’da yemek verdi

ABONE OL
27/10/2020 13:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı İlhami Caboğlu, teşkilat mensuplarını Akçakoca’da ağırlamaya devam ediyor.

Bir hafta önce Akçakoca turizminin Amiral Gemisi Pusula Katamaran’da MHP’nin İl ve İlçe teşkilatı mensuplarını ağırlayan İl Başkanı Caboğlu, dün akşam da partisinin farklı kamu hizmeti görevlerine seçilmiş mensuplarına Katamaran’da yemek verdi.

MHP Düzce Milletvekili  Ümit Yılmaz, Düzce Merkez, Kaynaşlı, Yığılca, Akçakoca İGM Üyeleri, Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan, Cumayeri ve Çilimli Belediye Başkanları ile tüm ilçelerde seçilmiş meclis üyeleri ve eşleri’nin katıldığı birlik ve dayanışma yemeğine MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel ev sahipliği yaptı.

Özensel yaptığı kısa hoşgeldiniz konuşmasında “Sizleri burada görmekten  çok mutlu olduk. Bu organizasyonu Akçakoca’da düzenleyen İl Başkanımıza ve katılımınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum” dedi.

MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz da yaptığı konuşmasında birlik ve dayanışmanın öneminin yaşanan zor günlerde daha çok önem kazandığına dikkat çekerek, “Dayanışmamızın güç kazanmasına vesile olacak böyle bir buluşmaya katılımınızdan dolayı partimizin seçilmiş değerli mensupları olan sizlere ve böyle bir organizasyonu düzenleyip bizleri ağırlayan İl Başkanımız  İlhami Caboğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Yaz sezonunun sona ermesine karşın Akçakoca’da halen turizm hareketliliğinin kıpır kıpır sürdüğüne dikkat çeken Yılmaz, konuşmasınında “Bu da gösteriyor ki Okan Başkan bu konuda gayet güzel işler yapmış. Ayrıca katamaran gezi teknesini almakla da turizm alanında yaptıklarını taçlandırmış. Biz de bu konuda elimizden gelen desteği tüm teşkilat olarak vermeyi sürdüreceğiz” dedi.

Balık menüsünün ikram edildiği yemek sonrasında, yemeği düzenleyen ve masraflarını kendisi üstlenen İl Başkanı İlhami Caboğlu, Akçakoca’nın Düzce için çok önemli olduğunu vurguladı.

Caboğlu konuşmasında “Düzce ilinin denize açılan tek kapısı Akçakoca’ya Belediye Başkanımız çok güzel bir  hizmet kazandırmış. Biz de toplantılarımızı burada yaparak bir nebze de destek olmaya çalışıyoruz. Birlikten güç doğar anlayışıyla bu toplantılarımızı sürdüreceğiz. Gelecek hafta da partimize gönül vermişleri, çizgisinden sapmamış büyüklerimizi burada ağırlayacağız” dedi.

Caboğlu konuşmasının sonunda bu tür organizasyonların kendi partileriyle sınırlı kalmaması için çalıştıklarını ifade ederken, Düzce Valisi Cevdet Atay ile görüşeceğini, tüm Düzce üst düzey yöneticileri ve siyasilerinin katılacağı bir toplantının katamaranda yapılması için girişimde bulunacağını söyledi.

Yemeğe katılan Cumayeri ve Gümüşova belediye başkanları da organizasyonu birlik ve beraberlik açısından çok önemli bulduklarını belirttiler ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.

Ev sahibi kurum olan Belediye’yi temsilen bir açıklama yapan Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Şenol Yazgan ise duygularını şu sözlerle ifade etti:

“Başkanımız Okan Yanmaz’ın beş günlük bir süre için şehir dışında olması nedeniyle ev sahipliği şerefi bana nasip oldu. Teşkilatımızın  burada yemek ve toplantılar düzenlemesini aldığımız katamaranın kattığı bir fark olarak değerlendiriyorum. Katamaran, pandemi sürecinde dahi çok büyük ilgi gördü ve hem ekonomik hem de turizm açısından tahminlerin üstünde  bir kazanım sağladı.”

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.