DOLAR 32,5458 0.14%
EURO 34,9873 -0.16%
ALTIN 2.438,590,14
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 21104370,78%
Düzce
20°

PARÇALI BULUTLU

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

516 okunma

MHP İl Yönetiminden KAVGA Açıklaması

ABONE OL
07/04/2017 14:05
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP’li iki il genel meclis üyesinin yumruk yumruğa kavgası sonrası gözlerin çevrildiği Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığı’ndan olayın çıkış nedenine yönelik açıklama geldi.

Bir süredir aralarında soğuk rüzgarlar estiği konuşulan MHP Grup Başkan Vekili Çetin Sarıahmet ile Akçakoca İGM Üyesi Ömer Yıldız’ın Özel İdare’de gerçekleşen meclis toplantısı öncesi birbirlerine girmesi konusunda teşkilat, eleştiri oklarını İGM Üyesi Ömer Yıldız’a yöneltti.

Açıklamada, Yıldız’ın disiplin kuruluna sevk edilmesi nedeniyle böyle bir tutum sergilediğine dikkat çekildi.

“Yaşanan bu olayı esefle kınıyoruz” Kavga olayının ardından bugün MHP il ve ilçe teşkilatları olarak 5. Birleşimi için toplanan İl Genel Meclisi’ne bir ziyaret gerçekleştirildiği belirtilen yazılı açıklamada şunlar kaydedildi:

“Ziyaretimiz öncesinde 6 Nisan 2017 tarihinde partimizin il genel meclis üyeleri, Çetin Sarıahmet ve Ömer Yıldız arasında bir takım tatsız olaylar yaşanmıştır.

Ancak olayın detayları basına yanlış şekilde aksettirilmiştir. Olayın taraflarından biri olan Ömer Yıldız, parti ilkelerine ve partinin kurumsal kimliğine aykırı bir takım  davranışlarından ötürü yaklaşık 2 ay öne disiplin kuruluna sevk edilmiştir.

Bu karar sonrasında kendisi parti teşkilatına ve yöneticilerine karşı olumsuz bir tutum içine girmiştir. Ömer Yıldız’ın başlattığı tartışma ve ardından sergilediği yakışıksız tavırları olayı farklı bir boyuta taşımıştır.

Basında yer aldığı gibi tartışma  savcılık ve hastaneye intikal etmemiştir. MHP İl ve İlçe teşkilatları olarak yaşanan bu olayı esefle kınıyoruz.”

Düzce Öncü Haber


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.