DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.298,460,94
BIST 9.041,862,67%
BITCOIN 2295477-0,43%
Düzce
26°

KAPALI

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

270 okunma

MHP İlçe Başkanı Köylerde Vatandaşlarla Toplantılar Yapıyor

ABONE OL
13/08/2020 08:27
0

BEĞENDİM

ABONE OL

‌Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, fındık hasadına girilir girilmez köylere adata çıkarma yaptı.

Akçakoca’nın köylerine çekilen fındık üreticisi vatandaşlarla toplantılar yaparak sorunlarını dinleyen Özensel, bu çalışmalar kapsamında tüm köyleri içine alan bir ziyaret programı belirledi.

Başkan Özensel’in köylere yaptığı ziyaretler katılımcılar açısından oldukça kapsamlı olarak gerçekleşirken, MHP Düzce milletvekili Ümit Yılmaz, İl başkanı İlhami Caboğlu, İGM üyesi Ergin Özensel, Akçakoca belediye başkan yardımcısı Şenol Yazgan ve MHP Akçakoca ilçe teşkilatının çok sayıda üyesi başkan Özensel’e eşlik ediyor.

Her akşam 4-5 köyü ziyaret edip vatandaşlarla istişare eden MHP heyetinin dünkü ziyaret adresleri ise Kurukavak, Küpler, Dilaver, Esmahanım ve Uğurlu köyleri oldu.

Bu köylerdeki vatandaşlarla bir araya gelen MHP’li heyet fındık ağırlıklı konuşmalarda üreticilerin sorun ve taleplerini dinleyip çözüm önerilerini konuştular.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, başkanlığının ilk gününden itibaren vatandaşlarla sürekli olarak bir araya gelip sorunlarını dinlemek ve bunları rapor halinde partisinin üst organlarına iletmek gibi sistemli ve programlı bir çalışma anlayışına sahip.

Bu çalışma prensibiyle halk ile bağlarını sürekli diri tutan başkan Özensel’in samimi ve vefakâr özellikleri halk nezdinde teveccühle karşılık buluyor.

Yaklaşan MHP ilçe kongresi öncesinde partisinin üyelerinin ve üst yönetim organlarının kendisini, adeta rakipsiz addederek destek vermeleri de bu çalışkanlığın, samimiyetin ve vefakârlığın bir tezahürü olarak öne çıkıyor.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.