DOLAR 32,5536 0.01%
EURO 34,9019 0.05%
ALTIN 2.428,88-0,04
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2097533-3,20%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

346 okunma

MHP İlçe Başkanı Özensel’den Milletvekili Çakır’ın açıklamasına tepki geldi

ABONE OL
21/09/2020 13:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel, Ak Parti Düzce milletvekili Fahri Çakır’ın Ak Parti ilçe kongresinde yaptığı açıklamalara karşı bir tepki verdi. Başkan Özensel, milletvekili Çakır’a yönelik olarak, ”açıklamaları kendisini bağlar, bizi bağlamaz; Cumhur İttifakı’nı bağlamaz” dedi.

”Akçakoca için bir şey yapmış mı?”

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, Pazar günü yapılan ilçe kongresinde kürsüden bir konuşma yapan ve Akçakoca’ya hizmet gelmemesinin nedeni olarak, belediye yönetiminin Ak parti dışında başka bir partiye geçmesini gerekçe gösteren milletvekili Fahri Çakır’ın sözlerine cevaben ”Akçakoca için bir şey yapmış mı? Akçakoca 2019’da sel felaketleri yaşadı, bu sene pandemi döneminde vatandaşlar ve esnaflar çok mağdur oldu. Bu zorlu dönemlerde Akçakoca için kimin ne yaptığını kimin ne yapmadığını Akçakocalılar iyi biliyor. Biz isterdik ki sayın vekil ilçemiz ve halkımız için yaptıklarını anlatsaydı da o tepki çeken sözlerini sarf etmeseydi” dedi. 

”Akçakoca’ya kongre dışında gelmiş mi?”

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, Ak Parti milletvekili Fahri Çakır’ın Akçakoca’ya kongre günlerinde geldiği, onun dışında kalan dönemlerde ise ilçede isminin anılmadığını ifade etti. 

‘Akçakoca’ya kongre dışında gelmiş mi” sorusunu soran Özensel, milletvekili Çakır’ın yaptığı konuşmanın üstü kapalı olarak seçmenlere tehdit içerdiğini de sözlerine ekledi. 

”Söyledikleri kendisini bağlar; Cumhur İttifakı’nı bağlamaz”

İlçe Başkanı Özensel, vekil Çakır’ın kullandığı kırıcı sözler için ”söyledikleri kendisini bağlar, bizi bağlamaz; Cumhur İttifakı’nı bağlamaz” şeklinde konuşurken, yaşanan bu incitici durumun sorumluluğunun tamamen milletvekili Çakır ve Ak Parti organlarında olduğunu söyledi.

”Gereken yapılacaktır!”

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, Ak Parti Düzce Milletvekili Fahri Çakır’ın yaptığı konuşmayla ilgili olarak, Cumhur İttifakı’nın ruhuna uygun düşmeyen bir konuşma olarak nitelendirdi.

Özensel, vekilin sözlerini, İttifak’ın dayanışmacı ve birbirini tamamlayıcı karakterini anlamaktan uzak bir yaklaşım olarak değerlendirirken, ”Bu konuda gerekeni yapacağız. Teşkilat olarak, vekilin yaptığı açıklamaları sorumluluktan uzak olarak değerlendiriyoruz. Yaşanan sürecin hassasiyetine denk düşmeyen bu açıklamalar için Partimizin ilgili birimlerine gereken bilgileri taşıyacağız” şeklinde konuştu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.