DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2059789-2,56%
Düzce
24°

HAFİF YAĞMUR

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

233 okunma

MHP İlçe Başkanı Özensel’den ‘üyelikten çıkarma’ açıklaması

ABONE OL
02/07/2020 10:20
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sosyal medyada Akçakoca MHP Teşkilatımız hakkında toplumun kafasını karıştırıp, zihnini bulandıran söylemlerle mağdur edebiyatı yapıp gündemde olmaya çalışan kişiye cevap vermeye gerek duymuyoruz. Ancak kafasında soru işareti oluşan arkadaşlara doğruları söyleme gereksinimi doğduğundan açıklama yapma lüzumu görülmüştür.

MHP, Tüzüğümüz gereği parti üyesi olan hiçbir arkadaşın üyeliğini il ve ilçe teşkilatları doğrudan düşürme yetkisine sahip olmamakla birlikte, tüzüğümüze aykırı hareket eden üyelerimiz uyarılarımızı dikkate almadığı taktirde ancak bölge disiplin kuruluna sevk etme yetkimiz vardır.

Bunun haricinde üye olmak isteyen vatandaşlarımızın yönetim kurulumuzca uygun görüldüğü taktirde, üyelik formlarının istenilen bilgiler dahilinde doldurulup önce il başkanlığımıza ardından MHP Genel Merkezimize ulaştırılarak, Genel Merkezimiz, il ve ilçe seçim kurulunun ve tüzüğümüzün belirlemiş olduğu kurallar neticesinde, üyeliğin kabulü yada pasife düşürülmesi yetkisine sahip tek kurumdur.

Yani ilçe teşkilatımız bugüne kadar yetkisi dahilinde olmadığı için hiç kimseyi partimizden atmamış, disipline vermemiş ya da üyeliğini pasife düşürmemiştir.

Çamur at izi kalsın mantığı ile ya da mağdur edebiyatı yaparak, ya da partimiz dışındaki diğer partilerle farklı platformlarda hareket ederek MHP ye ve Akçakoca İlçe Teşkilatına zarar vermeye çalışmak beyhude bir çabadır.

Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

MHP AKÇAKOCA İLÇE TEŞKİLATI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.