DOLAR 32,5726 0.09%
EURO 35,0352 0.53%
ALTIN 2.428,230,22
BIST 9.722,090,80%
BITCOIN 2091976-3,82%
Düzce
26°

PARÇALI BULUTLU

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

581 okunma

MHP İLÇE BAŞKANI’NDAN AYŞE KEŞİR’E SERT ELEŞTİRİ

ABONE OL
30/05/2018 22:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanı Mustafa Özensel’den Ayşe Keşir’e kınama…

Özensel’den, Ak Parti Düzce milletvekili Ayşe Keşir’in Cumhurbaşkanı Erdoğan’a oy verip, milletvekilliğinde başka tercihleri olan seçmenlere yönelik FETÖ’cü imalı açıklamasına sert tepki geldi.

Önceki akşam düzenlenen AK Parti İl Teşkilatı iftarında “Kim başkomutanı askersiz bırakmak için konuşuyorsa bilin ki o FETÖ’cü ağzıyla konuşuyordur” şeklinde açıklama yapan AK Parti Düzce Milletvekili Adayı Ayşe Keşir’i eleştiren MHP Düzce İl Teşkilatı Eski Yönetim Kurulu Üyesi Celal Kasapoğlu’ya destek açıklaması yapan Özensel, ”o sözlerin altına imzamızı atıyoruz” şeklinde konuştu.

Ayşe Keşir’in ”FETÖ’cü ağzıyla konuşuyorlar” açıklamasına sert bir cevap veren Celal Kasapoğlu “İlk kez Cumhurbaşkanından bağımsız olarak seçime giren siyasetçilerin adeta seçmene iftira atar nitelikte ahlaksızca açıklamalar yapıyor” demiş ve Keşir’in açıklamasını kınayan ifadeler kullanmıştı.

MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel bugün bir açıklama yaparak, ”Celâl kardeşimizin görüşlerinin tamamına katılıyoruz. Onun bu konuda söylediği söz bizim sözümüzdür” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Özensel konuşmasının devamında şunları söyledi:

”Bizim Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyumuz sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, milletvekilliğinde ise oyumuz MHP’yedir. Şimdi MHP olarak biz de FETÖ’cü ağzıyla mı konuşuyoruz? Herkesin sözlerini biraz daha tartarak konuşmasında fayda olduğunu ifade ederek, son değerlendirmeyi kamuoyunun takdirine bırakıyorum.” 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.