DOLAR 32,4521 0.12%
EURO 34,4945 -0.02%
ALTIN 2.477,53-0,22
BIST 9.624,17-0,57%
BITCOIN 2052341-4,39%
Düzce
25°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:09

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

355 okunma

MHP İlçe Divanından ”Özensel’e Tam Destek” Beyanı Çıktı

ABONE OL
01/08/2017 20:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçakoca İlçe Teşkilatı, aylık genişletilmiş divan toplantısını gerçekleştirdi.

Parti binasında yapılan toplantıya, mevcut ilçe yönetiminin yanı sıra, MHP’li belediye Meclis üyeleri, geçmiş dönemlerde partiye yöneticilik yapmış bazı eski yöneticiler ile partinin ”ağabeyi” olarak addedilen bazı isimler katıldı.

MHP İlçe yönetim kurulu başkan yardımcısı ve parti sözcüsü Fatih Çakır’ın sosyal medya hesabından paylaştığı toplantı fotoğraflarının altında, ”Milliyetçi Hareket Partisinin değerli büyüklerinin de içinde bulunduğu genişletilmiş aylık toplantısı” ibareleri yar aldı.

Toplantıda neler konuşulduğuna yönelik detaylar ise bugün ortaya çıktı.

MHP sözcüsü Fatih Çakır yaptığı açıklamada, söz konusu toplantının her ay rutin olarak yapıldığını, tüm yöneticilerin bir araya gelerek ülke ve Akçakoca gündemine yönelik istişarelerde bulunduğunu söyledi.

”Dün yapılan toplantıda genel konuların yanı sıra,ağırlıklı olarak Akçakoca belediye başkanı tarafından parti ilçe başkanımıza yönelik asılsız iddialar ele alınmış ve bu iddia ve karalamalara yönelik partinin tüm kademelerindeki yöneticilerin fikirlerine danışılmıştır” açıklamasını yapan Çakır, uzun süren toplantı sonunda ilçe başkanı Özensel’in arkasında daha fazla durmak yönünde ortak bir iradenin ortaya çıktığını söyledi.

MHP ilçe başkanına tam destek beyanı…

Parti sözcüsü Çakır, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici tarafından Özensel’e yönelik olarak yapılan suçlamaların tamamen asılsız olduklarına ve bunlara karşı bir basın toplantısı yapılmasına destek çıktığını ifade ederken, ”tüm eski ve yeni yöneticiler olarak başkanımız Mustafa Özensel’in arkasında olduğumuzun kamuoyu tarafından bilinmesini isteriz” dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.