DOLAR 32,5523 0.01%
EURO 34,8374 -0.11%
ALTIN 2.441,150,47
BIST 9.722,830,81%
BITCOIN 2118064-2,51%
Düzce
23°

KAPALI

19:56

AKŞAM'A KALAN SÜRE

259 okunma

MHP İLÇE HEYETİNDEN MİLLETVEKİLİ YILMAZ’A ZİYARET

ABONE OL
18/07/2018 18:11
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçakoca ilçe yönetimi, Parlamento çatısı altında yasama çalışmalarına başlayan Düzce milletvekili Ümit Yılmaz’a bir ziyaret gerçekleştirdi.

MHP Akçakoca İlçe Başkanı Mustafa Özensel ve beraberindeki heyet, sabah erken saatlerde Akçakoca’dan Ankara’ya giderek, çiçeği burnunda Akçakocalı milletvekili Ümit Yılmaz’la bir araya gelip sohbet ettiler.

16 sene aradan sonra Düzce’den çıkan ilk MHP milletvekili olan Akçakocalı Ümit Yılmaz’ın, Akçakoca’dan gelen partidaşlarının yaptığı ziyaretten son derece memnun olduğu belirtildi.

Ziyaret sırasında yapılan sohbette, Meclis’teki yasama çalışmalarının geç saatlere kadar sürdüğünü, yeni sistemin uyum yasalarının çıkartıldığını, bu nedenle hummalı bir mesai verildiğini kaydeden milletvekili Yılmaz, bu yoğun çalışma temposu nedeniyle bir türlü gelemediği Düzce ve ilçelerine gelerek teşekkür ziyaretlerine başlayacağını söyledi.

Meclis’in yoğun çalışma mesaisi nedeniyle tatile girmesinin bile bir hafta ertelendiğini sözlerine ekleyen Yılmaz, önümüzdeki hafta tatile girer girmez Düzce ve ilçeleri ile tüm köy ve mahallelerine teşekkür ziyaretleri programına başlayacağını söyledi.

Ümit Yılmaz, doğup büyüdüğü memleket olan Akçakoca’nın ise burnunda tüttüğünü ifade ederken, Meclis tatili ile birlikte Akçakoca’ya gelerek gerek ilçe merkezinde gerekse köyler ve mahallelerinde yaşayan halkın ayağına gideceğini, o günleri ise iple çektiğini söyledi.

Akçakoca heyetinin yaptığı ziyaret, sohbetler, fikir alışverişleri ve birlikte çekilen hatıra fotoğrafları ile sona erdi.

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.