DOLAR 32,5890 0.32%
EURO 34,8140 0.16%
ALTIN 2.499,780,63
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 20928741,52%
Düzce
24°

KAPALI

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

738 okunma

MHP İlçe Teşkilatından Ak Parti İlçe Yönetimine Ziyaret

ABONE OL
01/12/2017 14:21
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akçakoca İlçe Teşkilatı, son kongreden sonra seçilen Ak Partinin yeni ilçe yönetim kuruluna bir ziyaret gerçekleştirdi.

Saat 12.00’de gerçekleşen ziyarete MHP İlçe yöneticilerinin tamamına yakını katılırken, konukları karşılayan Ak parti yönetimi ise neredeyse tam kadro halinde parti binasındaydı.

Dergah Akça: ”Zor süreçlerden geçiliyor. MHP’nin ziyareti çok anlamlı”

Konuklara yönelik olarak bir hoşgeldiniz konuşması yapan Ak Parti İlçe Başkanı Dergah Akça, ülkenin içinden geçtiği bu zorlu süreçte, milli duruş sergileyen MHP ilçe yönetiminin yaptığı bu ziyaretin kendileri için ayrı bir önem taşıdığını söyledi.

‘Ortadoğu’da Kürtlerin Devlet oluşturma tehdidine hep birlikte göğüs gereceğiz”  

Bu günler Türkiye’nin gerçekten milli mücadele verdiği günler. Ortadoğu’da yaşanan savaş hali ve orada Kürtlerin Amerika ve dış güçler eliyle bir devlet oluşturma ve bunun bir tehdit olarak Türkiye’ye yansımalarına biz hep beraber göğüs gereceğiz. Biz bu desteği MHP’den görüyoruz” şeklinde konuştu.

”Amerika’da sürdürülen bir dava ve düzmece evraklar…”

Son günlerde Amerika’da süren bir dava Türkiye’nin elini kolunu bağlamak üzere sürüyor. Siyasi manada süren bu davaya eşzamanlı olarak bir takım partilerin düzmece evraklarla sayın Cumhurbaşkanımızın üzerine gelindiğini görüyoruz. Bu konularda MHP Genel Başkanının bu konuları bugünlerde konuşmanın gereksizliği üzerine yaptığı açıklamalarını da görüyoruz. Bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

”MHP İlçe Başkanı Özensel: yeni yönetime hayırlı olsun demeye geldik”

Akça’dan sonra bir konuşma yapan MHP İlçe Başkanı Mıustafa Özensel, Ak parti ilçe kongresinden sonra bir hayırlı olsun ziyaretine geldiklerini belirtti.

Başkan Özensel, daha önce biri MHP İlçe kongresinden sonra, diğeri de Bakan Faruk Özlü ile birlikte kendilerine bir ziyaret gerçekleştiren Ak partinin yeni yönetim kurulu yönetimini ziyaret edip hayırlı olsun dileklerini iletmek istediklerini söyledi.

”Allah’ın izniyle birlikte bu zor dönemleri aşacağız”

”Ülkemiz şu anda gerçekten zor bir dönemden geçiyor. MHP olarak bunun bilincindeyiz. Genel başkanımızın bu konudaki talimatlarını uygulamakla mükellefiz” şeklinde konuşan Özensel, ”zaten önümüzdeki dönemde bir ittifak söz konusu, bu ittifak çalışmaları yukarıda bildiğimiz kadarıyla yapılıyor. Türkiye’nin bekası için gereken ne ise, sizlerle birlikte biz de elimizi taşın altına sokacağız. Ülke menfaati için gereken tüm hassasiyete uygun davranacağız. Burada bir çok mesnetsiz sözler, çabalar sarfeden bazı siyasi parti temsilcileri bizi yolumuzdan çeviremeyecekler. Biz önce vatan diyoruz. Gerisi teferruat diyoruz. Allah’ın izniyle biz birlikte bu zor dönemleri aşacağız” dedi.

Toplantının bundan sonraki bölümü basına kapalı olarak devam etti.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.