DOLAR 32,5781 0.19%
EURO 34,8163 0.42%
ALTIN 2.418,04-0,59
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21536990,09%
Düzce
22°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

392 okunma

MHP İstanbul Milletvekili Arkaz Başkan Yanmaz’ı Ziyaret Etti

ABONE OL
26/06/2020 17:33
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Dr. Hayati Arkaz, Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İstanbul Milletvekili Hayati Arkaz Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı ziyaret etti. Arkaz’ı Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz ve Eşi Nursen Yanmaz belediye önünde karşıladı.

Akraz ziyaretinde ‘Akçakoca benim evim gibidir.’ sözleri ile Akçakoca’da olmaktan duyduğu mutluluğu ifade etti.

MHP İstanbul Milletvekili, Anadolu Hastaneleri ve Silivri Medikal Park Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Hayati Arkaz Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ı makamında ziyaret etti.

Başkan Yanmaz, Hayati Arkaz’ın ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Yanmaz açıklamasında; “Sayın İstanbul Milletvekilim Hayati Arkaz beye ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim. Kendilerine hoş geldiniz diyorum. Sevgi ve saygılarımı iletiyorum.” dedi.

Hayati Arkaz Akçakoca’da olmaktan duyduğu mutluluğu, Akçakoca’yı ve Akçakocalıları sevdiğine değindi. Arkaz açıklamasında; “Bende Başkanıma teşekkür ediyorum. Bugün burada olmaktan çok mutluyum. Akçakocalar bizi sevmiş bağrına basmış biz de onları çok seviyoruz.

Akraz; ‘’Batı Karadeniz’in İncisi ve Düzce ilinin denize açılan tek kapısı olan bu cennet köşede yaşayanlar çok şanslı. Okan Başkan ile Akçakoca daha güzel yerlere geleceğinden şüphemiz yok’’ ifadelerine yer verdi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.