DOLAR 32,4892 -0.17%
EURO 34,9914 0.4%
ALTIN 2.433,130,43
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2096115-0,70%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

461 okunma

MHP KÖY ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

ABONE OL
24/05/2018 16:01
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Akçakoca Teşkilatı, seçildikleri günden itibaren belirli bir program doğrultusunda yürüttüğü çalışmalarına hız kattı.

Başından beri köy ve mahallelerde sürdürdüğü çalışmalarına, milletvekili adaylarının belli olmasıyla adeta vites yükselterek devam eden MHP İlçe Teşkilatı, neredeyse her gün 3 ila 4 köyü ziyaret etmeye başladı.

 

Seçim çalışmalarına mola vermeden ve aralıksız sürdüren Akçakoca MHP İlçe Teşkilatı, ziyaret ettikleri köylerde yoğun ilgi görüyor.

Milletvekili adayları Akçakoca Şipir Köylü Ümit Yılmaz, Yusuf Arslan ve Zekeriya İlçe’nin katılımıyla Şipir, Fakıllı, Deredibi köylerini  ziyaret eden ve çok olumlu tepkiler alan MHP heyeti, dün akşam da ilçe Başkanı Özensel Başkanlığında Kirazlı, Göktepe, Arabacı Köyü ve Aktaş Köylerini ziyaret ettiler.

Merkeze dönüşlerinde Kordonda vatandaşlarla sohbet eden MHP Heyetinin vatandaşlardan yoğun ilgi ve alaka gördüğüne dikkat çeken İlçe Başkanı Mustafa Özensel yaptığı bilgilendirmede, “Ziyaretlerimizde halkımızın teveccühü ve ilgisini fevkalade güzel  bulduk. Halkımızın Cumhur İttifakı’na olan teveccühü oldukça yüksel. Biz de bu ittifakın gerektirdiği sorumlulukla çalışmalarımızın ivmesini yükselttik“ dedi.

 

Milletvekili adaylarının yoğun programları nedeniyle ilçeye çok sık gelemediklerini vurgulayan Özensel, “Milletvekillerimizin iştiraki ile cumartesi günü akşamı Uğurlu’da bir iftar programımız olacak. Ayrıca haftaya Salı akşamı Zirve Restoran’da muhtarlarımızla milletvekillerimizin katılacağı bir iftar programımız olacak“ dedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.