DOLAR 32,4518 -0.12%
EURO 34,7558 -0.67%
ALTIN 2.438,020,09
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2069067-1,26%
Düzce
17°

KAPALI

02:00

YATSI'YA KALAN SÜRE

274 okunma

MHP YEREL SEÇİM ÇALIŞMALARININ PROGRAMINI HAZIRLIYOR

ABONE OL
29/09/2018 09:56
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Akçakoca İlçe Başkanlığı, yerel seçimlere yönelik olarak yaptığı toplantıda, seçim sürecinde yürütülecek çalışmaları ele aldı. 

İlçe Başkanı Mustafa Özensel başkanlığında toplanan ilçe yönetim kurulu üyeleri, 31 Mart 2019’da yapılacak olan belediye seçimlerine yönelik yürütülecek çalışmaları kapsamlı bir biçimde ele aldı.

Belediye seçimlerine dönük olarak aday adaylık sürecini yönetmek, seçimlerde görev yapacak komisyonların tespiti ve Akçakoca’nın öncelikli sorunlarının masaya yatırıldığı ilçe toplantısının sonunda, birlik ve beraberliğe yapılan güçlü vurgu ile teşkilatın seçimlere yönelik yüksek motivasyonu ortaya çıktı.

İlçe teşkilat toplantısının sonuçlarını gazetemize değerlendiren Başkan Mustafa Özensel şunları söyledi:

”Partimiz seçimlere her dönem olduğu gibi bu seçim öncesinde de en hazır olan parti. Yerel seçimlere yönelik çalışmalarımızı çok önceden başlatmıştık. Çalışmalarımız  aralıksız sürüyor. Vatandaşlarımızla iç içe olan bir partiyiz ve onların desteğini her daim yanımızda hissetmek bizlere moral ve motivasyon katıyor. Akçakoca’nın ve Akçakocalıların sorun ve taleplerine vâkıf bir teşkilata sahibiz. MHP İlçe yönetimi olarak, seçim sürecinin her aşamasında çalışmaları yürütüp koordine edecek, vatandaşlarımızın ümit ve beklentilerine çare olabilecek komisyonlarımızı oluşturmak amacıyla toplantılarımızı sıklaştırdık. Aday adaylığı takviminin işlemesinden sandık kurullarının çalışmalarının tamamlanmasına kadar, seçime yönelik her aşamada, tüm birimlerimizle çalışmalarımızı yürüteceğiz. MHP olarak biz bugünden hazırız.” 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.