DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BIST 9.693,461,77%
BITCOIN 2066950-2,32%
Düzce
15°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

16:54

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

409 okunma

MHP’DE ADAY ADAYLARI TANITILDI

ABONE OL
11/05/2018 21:06
0

BEĞENDİM

ABONE OL

https://youtu.be/fA2yPEY1zsA

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl Teşkilatı’nda bugün 5 milletvekilli aday adayını tanıttı. Toplantıda açıklamalarda bulunan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu ile İl Başkan Yardımcısı Hüseyin Karaca, Düzce’de 3 milletvekilliğine de talip olduklarını söyledi.

Vekilliğe talip olan partililer de aday gösterilip seçilmeleri halinde Düzce’yi hak ettiği yere getireceklerini vurguladı.

Düzce’den milletvekili seçilebilmek için MHP’den aday adaylığı başvurusunda bulunan 5 partili bugün düzenlenen programla kamuoyuna tanıtıldı.

Parti il binasında düzenlenen tanıtım programı öncesi açıklamalarda bulunan MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, Milliyetçi Hareket Partisi olarak Düzce’nin sorunlarını en iyi şekilde analiz ettiklerini belirterek, “Bu sorunların çözümünü ancak ülkücü, milliyetçi kadrolar çözecektir. Halkımızın demokratik, sosyal ve ekonomik standartlarını yükseltilmesi hedefiyle Düzce’de 3 vekilliğin 3’ünü de talibiz.” dedi.

MHP Düzce İl Başkan Yardımcısı ve Basın Sorumlusu Hüseyin Karaca da bu seçimlerde hedeflerinin Düzce’den 3 milletvekili çıkartmak olduğunu vurguladı. Ardından vekilliğe talip olan isimler tek tek söz alarak, kendilerini tanıttı.

“Lider şehir Düzce hedefini gerçekleştireceğiz”

MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı Yusuf Arslan, “Lider şehir Düzce hedefini bu sefer gerçekleştireceğiz.” diyerek başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü:

“27 yıllık üniversite eğitim öğretim hayatıma seçimler nedeniyle 26 Nisan’da ayrılarak milletvekili aday adayı oldum. Halkımızın sorunlarını doğru şekilde tespit etmeliyiz. Yerel yönetimlerle doğru şekilde çalışmalıyız. Milletvekilliği MHP’nin hakkıdır. Bu seçim Düzce’nin miladı olacaktır.”  

“Sandıkta eminim tulum çıkaracağız”

MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı İsmail Akça da yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

“1977 Akçakoca doğumluyum. Bu ülkeye canı gönülden talibiz. Geçmişte çok milletvekili çıkardık. Ama hepsi üzerimize sünger çekti. Bu seçimlerde sandıkta eminim MHP olarak biz tulum çıkaracağız.”  

“Düzce’nin bir beka sorunu var”

Aday adaylarından Zekeriya İlçe ise şu ifadeleri kullandı:

“Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Profesörüyüm. Düzce’de bir beka (devamlılık, kalıcılık) sorunu var. Herkesin taşın altına elini koyması gerekiyor. Aday olamasam bile önemli olan taşın altına elimi koyabilmemdir.”

“İnşallah bu sefer Düzce’yi biz yöneteceğiz”

Geçmiş dönemlerde MHP’den hem vekil hem de belediye başkan adayı olan Ömer Küçük ise yaptığı konuşmada, “Sizleri bu zamana kadar çok yoran bir kardeşiniz olarak bu sefer inşallah sonuç alacağız. İnşallah bu sefer Düzce’yi biz yöneteceğiz. Gerçekten Türkiye çok zor şartlardan geçiyor. Tüm ülkede yaptığımız çalışmaları Düzce’ye uyarlayarak yapacağız. Biz sizlerle birlikte varız ve var olmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

“Düzce’yi hak ettiği yere getireceğiz”

MHP Düzce İl Başkanlığı görevini bırakarak MHP Düzce Milletvekili Aday Adayı olan Ümit Yılmaz ise Türkiye’nin zor bir dönem geçirdiğini belirterek, şöyle devam etti:

“Bu dönemde ülkücüler yine üzerlerine düşen görevi yaptı. Artık bunun semeresini toplamalıyız. Bu seçimlerde MHP hak ettiği noktaya gelecek. Bu kudret bizde var. Daha önceki dönemlerde çok sıkıntılı dönemler geçirdik. Düzce’yi hak ettiği yere getireceğiz. Çok güzel günler hem Düzce’yi hem de Türkiye’yi bekliyor.”

Konuşmaların ardından aday adayları toplu olarak basına poz verdi. 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.