DOLAR 32,5396 -0.12%
EURO 35,0572 0.35%
ALTIN 2.429,600,28
BIST 9.802,280,82%
BITCOIN 2064161-4,46%
Düzce
29°

PARÇALI BULUTLU

16:55

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

242 okunma

MHP’DEN, AKÇAKOCA’DA GENİŞLETİLMİŞ TOPLANTI

ABONE OL
26/09/2019 10:29
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce İl yönetimi, farklı ilçelerden yöneticilerin ve Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz’ın da katıldığı bir istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

Akçakoca Belediyesi nikah salonunda saat 19.30’da gerçekleştirilen toplantıya MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu ve yöneticiler, Belediye Başkanı Okan Yanmaz, MHP İlçe Başkanı Mustafa Özensel, MHP Kadın Kolları Başkanı Nursen Yanmaz ve yönetim kurulu üyeleri; İGM Üyesi Ergin Özensel, MHP Akçakoca Belediyesi Meclis gurubu ve zaman içerisinde ilçe yönetiminde görev almış partililer katıldı.

İlçe Başkanı Mustafa Özensel, toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür ederek başladığı açış konuşmasında, geldikleri tarih itibariyle önemli bir başarılı dönem yaşadıklarına dikkat çekerek, “Sizlerin oylarıyla göreve geldiğimizden bu yana yaşadığımız genel ve yerel seçimlerde il ve ilçe bazında başarılı sonuçlar aldık. Bir milletvekili çıkardığımız genel seçimin ardından yerelde de Akçakoca belediye başkanlığını kazandık. Partimizin gücünü önemli oranda yükselttik. Sizlerden isteğim bu desteği daha da çoğaltarak ülkücü camiamızı genişletmeye ve daha da yukarılara taşımak için elinizden gelenden fazla çaba göstermenizdir. Toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

İlçe başkanının ardından kürsüye çıkan MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu bir konuşma yaptı.

Caboğlu, Düzce genelinde benzer toplantıların düzenlendiğini, karşılıklı görüş alışverişlerini önemli bulduklarını belirterek başladığı konuşmasında, “İl yönetiminin aldığı karara doğrultusunda İlçe Başkanları, İGM üyeleri ve belediye başkanlarımız ile toplantılar yaptık. İlçe yönetimleri ile de istişare toplantıları yapıp ilçelerimiz için, ilimiz için ve de ülkemiz için en hayırlısı neyse onu yapmaya gayret edeceğiz” dedi.

Bugün Adana’da Özel Harekat polislerine düzenlenen menfur saldırıyı kınayan ve yaralılara şifa dileyen Caboğlu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Toplantı gündemimizi Akçakoca ile ilgili genel bir durum değerlendirmesi, 31 mart seçimlerinden sonraki gelişmeler oluşturacak. Herkesin söz hakkı olduğu bu toplantıda katılımcılar önerilerini yazacaklar ve bize verecekler. Bunları değerlendireceğiz. Böylece geniş katılımı bir çalışma yapmış olacağız.“

İlhami Caboğlu, Mustafa Özensel, Başkan Okan Yanmaz ve Kadın Kolları Başkanı Nursen Yanmaz‘ın yer aldığı divan kurulunun oluşturulması sonrasında toplantı basına kapalı olarak sürdü.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.