DOLAR 32,3602 0.12%
EURO 35,0439 -0.22%
ALTIN 2.324,830,24
BIST 9.118,220,42%
BITCOIN 2266639-0,49%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

236 okunma

MHP’LİLER İSTİŞARE İÇİN TOPLANDI

ABONE OL
13/09/2019 12:41
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MHP Düzce İl Teşkilatı 2019 Yılı Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı, Düzce Belediyesi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Partililerin kaynaşmasının da amaçlandığı istişare toplantısına MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, ilçe belediye başkanları, Kadın Kolları Teşkilatı ve parti üyeleri katıldı.

MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu’nun yaptığı açılış konuşmasının ardından MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz partililere seslendi.

Vekil Yılmaz’ın, yapılan çalışmaları anlattığı slayt ve sinevizyon gösterilerinin ardından basına kapalı devam eden toplantıda, parti üyelerine ikişer dakika süreler verilerek görüş alışverişi yapıldı.

MHP Düzce İl Teşkilatı, 2019 Yılı Genişletilmiş İl İstişare Toplantısı düzenlendi. Türkiye Cumhuriyeti’nin bekası için uğraşmış ve ahirete intikal etmiş devlet büyükleri, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile vatan uğrana can vermiş tüm şehitler adına saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan toplantıya; MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, ilçe belediye başkanları, Kadın Kolları Teşkilatı ve parti üyeleri katılım sağladı.  

“Başarılı olunca toplantılar zorunlu hale geliyor”

Açılış konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, önceden il teşkilat binasında toplantıların yapıldığını fakat artık salonlara sığmadıklarını belirtti.

İstişare toplantılarının zorunlu olduğuna dikkat çeken Caboğlu, şöyle konuştu:

“Yapmış olduğumuz genişletilmiş il istişare toplantımıza hoş geldiniz. Buradan bakıldığında çok farklı gözüküyor. Biz bir araya geldiğimizde, teşkilat binamızda bu toplantıları yapardık. Şükürler olsun ki artık salonlara da sığmıyoruz. Daha geniş bir istişare toplantısı yapıyoruz. Düzce’de öncelikle milletvekili çıkardık. Ardından 5 belediye başkanı ve il genel meclisinde birinci parti olunca bu tip istişare toplantılarını yapmak zorunlu hale geliyor.”  

“3 ayda 1 toplantı yapmayı düşünüyoruz”

Genişletilmiş istişare toplantısının daha önceden planlandığını, önce 24 Haziran seçimleri ardından 31 Mart seçimleri ve 23 Haziran’da tekrarlanan İstanbul seçimlerinden sonra piknik organizasyonu düzenlenmek istendiğini fakat 17-18 Temmuz tarihlerinde Düzce’yi etkisi altına alan yoğun yağış ve sel afetlerinden dolayı ertelendiğini söyleyen MHP Düzce İl Başkanı İlhami Caboğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Biz bir araya geldiğimizde sayın vekilimle birlikte bir söz verdik. Sık sık istişare toplantıları yapacağız dedik. 24 Haziran seçimleri,  31 Mart seçimleri ve 23 Haziran İstanbul seçimlerinin ardından bir piknik yapmak istedik ama yaşanan sel afetleri nedeniyle erteledik ve bugün burada geniş bir istişare toplantısı yapmak istedik. Biz bu istişare toplantılarını 3 ayda bir yapmayı düşünüyoruz. Biz sizleri özlemişiz. Siz de yapmış olduğumuz çalışmaları basından takip etmişsinizdir. Biz de bugün size hesap vereceğiz. Yapmış olduğumuz yanlışlar varsa en asgari düzeye indirmek için bir araya geldik. İnşallah verimli olur. Sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum.”

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.